Terima Kasih Sudi Like

Friday, March 1, 2013

Senarai Nama Blogger Dan Sukarelawan Program Amal Mesra Blogger Bersama Anak Yatim

www.tips-fb.com

Salam


Gigih laaa hai aku follow satu-satu blogger yang hadir pada Program Mesra Amal Blogger Bersama Anak Yatim. Oke done follow ye :). Yang mana takde blog tapi ada FB yang masih aku tak add friend, "Tolong ingatkan aku ! ".

Dah tambah tolak darab bahagi, seramai 42 orang peserta yang terdiri dari blogger / sukarelawan yang hadir pada event tuuuuuu, 20 orang adalah terdiri daripada blogger yang lain adalah sukarelawan.

Heiiii korang 150 juta kali aku nak cakap, cakap dan cakap thank you sooooo muchhhh sebab sudi join program amal ni, sebab sudi mandi peluh buat keje amal macam ni, sebab sudi datang dari pagi buta sampai lewat petang untuk memeriahkan lagi event ni. TERIMA KASIH  terharu beb ! sobs...sobs...sobs...:'(

Kat sini aku selitkan senarai nama blogger dan sukarelawan Program Mesra Amal Blogger Bersama Anak Yatim ye .

Link Blogger Yang hadir Program Amal Mesra Blogger Bersama Anak Yatim 
1. Nadia - http://www.nadiafarahida.com/
2. Eida - http://msieda.blogspot.com/
3. Mila - http://milaahmad.blogspot.com/
4. Nory - http://noryzoulkefle.blogspot.com/
5. Ieza - http://senyumangadisgerimis.blogspot.com/
6. Nuha - http://lovebubbling.blogspot.com/
7. Kak Bella - http://bellaisyqeef.blogspot.com/
8. Along - http://ierasebelas.blogspot.com/
9. Sheila - http://www.sheilashahfiekry.my/
10. Ayu - http://ayuamanshah.blogspot.com/
11. Linda - http://anggunbabycloset.blogspot.com/
12. Kak Zana - http://adieyza.blogspot.com/
13. Kak Zue - http://akubukanblog.blogspot.com/
14. Kak Yana - http://leeyanaradhi.blogspot.com/
15. Kak Mimi - http://www.mimiepinkummi.my
16. Boni - http://www.bonikacak.com/
17. Kamarul - http://www.soutulmujahid.com/
18. Ummi - http://nukilanummiabi.blogspot.com/
19. Nugrul - http://www.nugrulsakura.my/
20. Liza - http://syahidahbillah.blogspot.com/
 

  Sukarelawan Yang hadir Program Amal Mesra Blogger Bersama Anak Yatim 
1. Syafiq
2. Andi
3. Mcdee
4. Zul
5. Nasrul
6. Hadi
7. Dayat
8. Karlida
9. Hadi Kahar
10. Faidzal
11. Nini
12. Wan
13. Kak ngah
14. Khairul
15. Poksu
16. Moksu
17. Kak Lim
18. Joey
19. Salim
20. Kak Dahlia
21. Kak Nora
22. Kak Alia 

Pada korang yang masih belum follow tu silalah rajin-rajin tangan tu tekan butang follow ye ^____^




♥Like , tweet and g+ peliss ! ♥

9 comments:

missayu said... Click To Reply!

seronok sangat dapat join....teringat waktu ayu kecik-kecik....

nuyui a.k.a miss YUI said... Click To Reply!

klau dkt ipoh, insyaALLAH yui join..

Sheila Salim said... Click To Reply!

Assalamualaikum. sama2 kasih kak miela. hehehhee

anna alaui said... Click To Reply!

i dh folow sume termasuk awak..:)

salam kenal ye..

Firdawati Rashidi said... Click To Reply!

salam,

abru singgah sini ,

tahniah buat mila & team =)

seronok tgk dapat kumpul ramai2 buat kerja amal macam ni..

Elie Lily said... Click To Reply!

moga mendapat keberkatan atas segala kerja amal yg dilakukan. InsyaAllah. :)

Hans said... Click To Reply!

terbaik semua :-)

Zana Adieyza said... Click To Reply!

seronok dapat join.. best!!

Pesta ulang tahun said... Click To Reply!

menariiik artikelnya salam kenal yaa :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...