Terima Kasih Sudi Like

Monday, March 18, 2013

Lawak Ke Der 2 memang best !

www.tips-fb.com

Salam


Heiiii korang dah tengok Lawak Ke Der 2  ke ? Kalau belum pegilah tengok best tau sumpah tak tipu, kelakar beb waaa tengok sampai kering anak tekak gelak mengekek tak henggattt~

Orang belakang aku sampai naik 'sheikh' mengekeknya tak nak  nak berhenti, aku dah risau dah kot tercekik halkum sendiri naya jerk !. Tapi series Lawak Ke Der 2 memang tak menghampakan, semua barisan pelawak memg best gilaaaaa kata kaw ~~~

Aku sarankan sebelum tengok cerita ni korang kencing sesiap, bukan apa kang takut tetiba basah je seat panggung tu karang muahahaha....


Pop corn wajib ada masa movie ~

talk to my hand : Kekal cantik bersama Clarins

♥Like , tweet and g+ peliss ! ♥

10 comments:

missayu said... Click To Reply!

agak - agak kalau bawak baby nia sekali masuk ok ker???tak pernah bawak msk panggung lagi tu yg try...memang best yer???nak tgk r

Sheila Salim said... Click To Reply!

Assalamualaikum kak mila. hehhee. bestnya. nanti nak try pergi tengok live gak. eeee mesti gelak pecah perut kan :)

anna alaui said... Click To Reply!

best ke?nti nk tgk la..hehe..

:: Mrs.Eady :: said... Click To Reply!

ala ade anak tak bleh masuk arr...

::EIDA:: said... Click To Reply!

hubby ida tak minat.. nak pergi dengan sape niiii... hukhukhuk

missayu said... Click To Reply!

@::EIDA::

jom kita pegi da....aku nak ajar nia tgk wayang....

Nory Zoulkefle said... Click To Reply!

haishh lama tak tgk wayang...
nak ajak Zul lah nnt,,
jom tgk Gila2 Remaja 2...
heeee

luqman zakaria said... Click To Reply!

ala...belum tgk lg lah..teringin gk nk g tgk...

nadia said... Click To Reply!

noryyyy, tak vogueee langsung tengok gila2 remaja. hahhahaha ;p
yaya nak tengok lawak ke der derrrrrr jom la teman waaaa :)

Sang Menaol said... Click To Reply!

saya dh tgok..biasa je lawak nyer. mcm biasa la diaorg sendiri buat lawak diaorg sendiri yang ketawa. hanya Harith je yg menghiburkan..saya bagi 1½ bintang je tapi 4 bintang pada Harith Iskandar seorang je.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...