Terima Kasih Sudi Like

Thursday, March 7, 2013

salah satu wishlist tercapai

www.tips-fb.com

Salam

 Umur pada hari ni adalah 25 tahun 12 hari. Perlu ke mention mila oiii...perlu ! supaya tuan blog ni sedar diri yang dirinya bukanlah dari golongan remaja lagi! Oke foine aku pasrah !!!  

Tiada sambutan pun dibuat masa besday aku sebabnya pada tarikh besday aku tu aku berkampung dirumah anak yatim untuk persiapan besoknya. Encik suami pun bekerja tapi dia dah wish siap-siap kat bininya ni.

Walaupun tak sambut besday aku tapi encik suami buat surprise ! Dia dah beli hadiah untuk aku lebih awal dari tarikh besday aku huhu...

Ekutkan hadiah yang dia bagi tu adalah wishlist untuk 2013 tapi siapa sangka dan siapa jangka encik suami yang merealisasikan wishlist aku tu. TQ abang for this present suka sangat ! Maka dgn ini satu dari wishlist  aku da pun tercapai Alhamdulillah..

Inilah hadiah daripada encik suami.....


Putih menjadi pilihan, memang suka dengan putih sebab aku rasa putih tu suci sangat ! haha.... Dah laki yang hadiahkan confirm-confirm kena letak muka dia sebagai wallpaper biar tiap hari sayaaaaaanngggggg....

talk to my hand : Syukur, Allah sentiasa makbulkan keinginan dan impian aku tapi yang 'satu' tu masih lagi menunggu dan sabar menanti :)


♥Like , tweet and g+ peliss ! ♥

13 comments:

umie shafizalina said... Click To Reply!

Salam perkenalan..Bestnye dapat hadiah...

onie said... Click To Reply!

pehhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh :D

Nory Zoulkefle said... Click To Reply!

Jelesssss...

Okbye...

**sweetnyer Mcdee...hehe

Sheila Salim said... Click To Reply!

Assalamualaikum kak mila! yeayyy abg mcdee bagi phone canggih! hoyeayyyhhh haruslah pakai wallpaper gambar suami isteri. barulah best. taniah kak mila, dah berumur 25 tahun 12 hari miahahahha ;p

Zana Adieyza said... Click To Reply!

yeeeaayyy.. hp kita sama.. heheheh..

letak gmbr suami kat hp tu mmg best.. stp kali tgk gmbr rasa nak hugs suami cepat2.. hehehe.. *maaf k.. akk ko ni mmg gatal cikit..

Mila Ahmad said... Click To Reply!

@Nory Zoulkefle heiiii awak niii nak jeles mendenye...laki awak pun hadiahkan fon jugak kan ?

Mila Ahmad said... Click To Reply!

@Sheila SalimWslam TQ sheila :)

Mila Ahmad said... Click To Reply!

@Zana Adieyza Sangat gatalnya kak, tapi takpe husband sendiri kan ? bkn orang lain pun hihihi...

nadia said... Click To Reply!

haaaa kan yaya dah bgtau, mcd ni sayang mila gila2 tau. segila dia punya gila2. :p
mcddddd, iphone pai satuuuuuu! :p

Z.U.E said... Click To Reply!

kalau tau tu hari harijadi mila ai wish cepat-cepat.. hikhikhik, tapi tu hari malu-malu ayam lagi. next time jumpa sure boleh cium mulot

Nieyxzha Hassan said... Click To Reply!

Bestnye dapat note 2..hehe..geng samsung ni ^^

~ jom whatsapp..hehe

Syazana Zainn said... Click To Reply!

nice present :)

rupanya awak lg muda dr saya lah :p


1st time jenguk sini

keep in touch ok :D

-xoxo-
S

::EIDA:: said... Click To Reply!

mcdee nak jugakk.........

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...