Terima Kasih Sudi Like

Friday, March 15, 2013

Fiske Steakhouse AU2

www.tips-fb.com

Salam

Semalam besday encik suami, disebabkan jatuh pada hari bekerja jadi kami plan untuk dinner bersama di Fiske Steakhouse AU2. Tak jauh pun dari rumah aku kira-kira 10 minit kalau naik kenderaan


Tak pasti pulak aku perniagaan ni bermula jam berapa sampai jam berapa, takde pulak mention perniagaan tutup hari apa tapi kalau korang nak details mengenai menu kat sini kol je no yang tertera kat signboard tu ye. Kalau malam korang nak datang aku syorkan sangat-sangat pergi awal sedikit dalam jam 8.00 malam ke, sebabnya kalau korang lewat confirm penuh !, restoran ni selalu penuh tau dengan customer



Antara menu yang disediakan, harga not badlah sebab makanan ala-ala western kan ?


Inilah menu yang kami order special chicken chop (grill), setiap satu berharga RM14.00.


Mushroom soup tu sedap babe ! makan bersama garlic bread harga RM3.90, last sekali sebagai pencuci mulut kami order dessert bread butter puding with cremel sauce and vanilla ice cream yang berharga RM6.50, dessert ni manis giler boleh kencing manis dibuatnya tapi sedap cuma tak boleh makan banyak-banyak.

Hope besday boy gembira la ye dinner bersama isteri tercintaaaaaa :p

Takde hadiah pun cuma ucapan dan makan malam ni saja yang bininya dapat beri sebab bulan depan dan bulan 6 kita akan berjalan sakan secara berjemaah so kena jimat cermat ye wahai encik suami tak kesah kan  ???? * pasrah suami terhadap isterinya *


♥Like , tweet and g+ peliss ! ♥

10 comments:

Nory Zoulkefle said... Click To Reply!

untonglah besday kena pada malam jumaat...
haha

happy besday Mcdee..

Sheila Salim said... Click To Reply!

Assalamualaikum kak mila. ehhehe happy belated birthday abg mcdee. hehe. bestnya g holiday secara berjemaah. nak ikutttttttttttttttt :)

anna alaui said... Click To Reply!

alamak sedapnya mushroom soup tu..rasa mcm dah lama xmkn..:)

Mrs Lurve said... Click To Reply!

sedapnya...ok jgk harga makanan dkt c2

nadia said... Click To Reply!

mesti semalam mcd tersenyum girang lalu membuat ot melambung berkali kaliiiiii. *komen ditapis* kohkohkoh

najihahfara said... Click To Reply!

tergoda sy dengan semua makanan kat atas tu

diana said... Click To Reply!

semua makanan sedap2 aih...

Firdawati Rashidi said... Click To Reply!

heppy belated besday mila..

sedapnya ! teliur...

::EIDA:: said... Click To Reply!

komen ditapis. hahahahhaha

nadia said... Click To Reply!

lapa lapa lapaaaaaaaaaaaaaaa tengah2 malam tengok entry niiiiii T______T

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...