Terima Kasih Sudi Like

Thursday, March 21, 2013

Note 2 dapat baju baru

www.tips-fb.com

Salam


Jangan fokus pada gambar sekeliling, sila fokus yang pinky-pinky tu ye. biasalah gambar 'klise' kat dalam toilet kihkihkihkih. Kebetulan tudung sama dengan baju baru Note 2 aku. 

Mesti nak kata aku minat pink kan ? oh tidak oke ! acely warna pink bukanlah warna kegemaran tapi biasalah sesungguhnya pink dan perempuan tidak dapat dipisahkan lagi -.=' . Hei korang nak tanya ni cantik ke tidak casing baru i nie ???


Aku tau mesti ada yang nak tanya aku beli kat mane kan ? kan ? Dengan rasa baik hatinya aku nak bagitahu aku beli secara online dekat instagram, nak bagi link aku tak tahu macamane nak paste hahaha..boleh gitu bengong ! dush dush dush tapi gigih bagitau korang baik tak aku ?

Nama di instagram THELOLAA aku tak pasti sama ada diaowang ni ada facebook ke tak, kalau korang nak tengok design lain follow lah instagram diaowang ye :)

Diaowang boleh buat design yang kita nak tau.


Dah ada yang baru yang lama jangan buang simpan elok-elok nanti boleh tukar-tukar pakai ye dak ? Oke skank jam menunjukkan 1030 pagi, nak start keje dah, erk ? baru nak start keje ko nie, gila ah ! masuk 8.30 pagi start keje 10.30 pagi memg pekerja terbaik ! haha ... k bai.



♥Like , tweet and g+ peliss ! ♥

11 comments:

Sheila Salim said... Click To Reply!

Assalamualaikum kak, untuk tab 7 ni ada buat case tak? asyik hitam je, hehehe. nak tukar baju gak untuk tab ni. hihihii

Nory Zoulkefle said... Click To Reply!

wahhh...cmni nory nak beli note 2 jgak la..

*sambil kenyit2 mata kat zul...hahha

Mila Ahmad said... Click To Reply!

@Sheila Salim tak pasti dik try tanya k :)

Mila Ahmad said... Click To Reply!

@Nory Zoulkeflesapu-sapu gosok-gosok usap-usap sikit nory confirm dapat haha...

:: Mrs.Eady :: said... Click To Reply!

cantik!

diana said... Click To Reply!

nak cari untuk tab punye...susah la nak cari.

✿ pink velvet ✿ said... Click To Reply!

mestila cantik, hehe~~

♥ CIKZEK ♥ said... Click To Reply!

henpong kite sush nk crik casing cecomelss ah stghesss. huhu

::EIDA:: said... Click To Reply!

eleh mila.. cakap jelah warna pink tu cantik! muahahahha

Elya Roza said... Click To Reply!

now elya pun suka pink!
makin berumur makin suka pink plak..hahaha

Zana Adieyza said... Click To Reply!

cunnnyaaaaaaaaaaaa.. nak jugakkkkkk...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...