Terima Kasih Sudi Like

Friday, March 8, 2013

YB Yazid Burger, terbaikkkkk

www.tips-fb.com

Salam

Durian Crepe, Pavlova, Macaron, Rainbow Cake tu semua aku belum makan lagiiii,, percaya tak ??? Dah berzaman dah makanan tu semua boleh pulak aku tak makan. Bukan tak boleh nak makan tapi tak teruja nak makan, melainkan ia free, kalaulah free memg aku terujaaaaa tahap tapir bertinjula jawabnya.

Tapi ada satu makanan ni aku teriinggggin sangat nak makan sebab tengok dia gebuuu sangat sampai mengoda jiwa raga aku wey, Burger yang gila bapak besar kauuuuu, sumpah tak tipu besar gilaaaaaa wa cakap lu, yang bestnya kan ? kan ? kan ? kawan aku belanja babe ! haaaaaa kan dah cakap benda free ni memg aku excited lebih. 

 

Sebelum order, meh ramai-ramai fokus pada menu ni, jika korang taknak order burger still ada menu lain. burger tu dikira dalam jisim gram dan kilogram * tetiba nak keluar formula matematik haha....  Kami ni dalam 10 orang jadi order 1.5 kg . 1kg + 500gram

Oh ye sebelum terlupa Yb Yazid Burger ni ada blog ye dan FB sape nak follow boleh follow oke :). Kedai dia terletak di Shah Alam, aku nak terangkan lokasi sebenar aku takut bkn sahaja korang tak paham aku takut dengan aku-aku sekali x paham lebih baik korang google je er...
 
Leleh-leleh waaaa ckp lu, 18 ratus kali aku tengok gambar ni terliur habes laaa..Say hiiii kat burger gedabak besar ni dulu lepas tu baru byeeeee.

 

Sila buat perbandingan berapa kali ganda kah tangan Eida dengan burger yang seberat 1KG ini ? Tapi kan aku tengok tangan Eida pun dah macam burger gak gebu, demok, gemuk miahahaha..mampus aku bila ida baca nieeeeee :p

 

Memperkenalkan pemilik tangan yang gebu, demok dan gemuk tadi, Eida dia jugalah yang belanja kami semua burger yang besar gilaaaa ni. Terima kasih ye belanja kami semua sesungguhnya makanan yang free ni selalunya sedap lagi enakkkkk....Mila doakan Eida sentiasa dimurahkan rezeki dan bisnes coklat fountain Eida semakin maju. All the best.

 

Gambar aku haruslah ada oke wajib !Ni bersama Nadia korang tengok burger dgn muka kitaorang sape paling boolat ? erk ? ahahaahha....Tengok gelagat laki masing-masing tak pernah senang tengok kami bergambar tau -.='

 

Nory aku tengok dah macam potong kek hari jadi dah gayanya haha, yang ni 500 gram ye. Apa-apa pun Yb Yazid Burger memg terbaikkkkk ! Eh jap-jap, korang asal gambar mak takde dalam ini cerita  -.='


♥Like , tweet and g+ peliss ! ♥

5 comments:

Sheila Salim said... Click To Reply!

Assalamualaikum mila, sheila pun tak pernah lagi makan makanan yang mila sebut kat atas tu. hahaha jum kita p makan sama nak??? durian crepe,pavlova,macaron dan rainbow cake! hehehehe

::EIDA:: said... Click To Reply!

Dalam entry ida ade je gambar mak. ayookkk milaaa.. hihihi

Amboi kemain cakap tangan ida yeee...gebu, demok, gemuk!!! ;p

:: Mrs.Eady :: said... Click To Reply!

Yazib burger mmg antara yg tersedappppp :)

nana kamarul said... Click To Reply!

gile besaq burger! Burger YB la katekan. YB je boleh makna ni. hikhik! Nanti nak try la. Huhuuu

MizzTina said... Click To Reply!

besar giler...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...