Terima Kasih Sudi Like

Monday, March 4, 2013

Adake orang yang nak sewa er ?

www.tips-fb.com

Salam

Rasa macam teringin nak sewakan baju nikah aku tu yang lama dah terperuk dalam almari selama 9 bulan 3 hari tapi ada ke orang nak sewa er ....??? Kain tu aku beli kat Jakel. Kalau korang masih ingat aku pernah buat review tentang baju nikah aku ni kat SINI



Veil labuh sampai pinggang jenis chiffon jugak !


Design baju adalah : Kurung moden
  Jenis kain adalah : chiffon beaded
         Size : L-XL

Kotlah ada yang teringin nak sewa untuk majlis pertunangan atau majlis pernikahan korang bolehlah email kan ke Lovex_lunic8819@yahoo.com. Oh ye hanya sepasang baju dan veil sahaja yang aku sewakan tudung tu aku xsewakan er ^_____^.


♥Like , tweet and g+ peliss ! ♥

14 comments:

missayu said... Click To Reply!

jom kite kumpulkan baju nikah memasing untuk disewakan..ayu dah 2 tahu nkawen,mmg terperam dalam almari je baju nikah n sanding...hahahaha

Nory Zoulkefle said... Click To Reply!

cantekkk giler baju nikah ko mila...
mesti beratur orang nak sewa..
baju nikah nory yang simple mimple tu pon ade yang sewa, inikan baju yg gojes macam baju mila ni...hehehehe

Mila Ahmad said... Click To Reply!

@missayu huhu mari-mari beramai-ramai kita berjemaah

Mila Ahmad said... Click To Reply!

@Nory Zoulkefle tak taulah nory..kita lihat dan tengok jela huhu..ada rezeki adalah :)

Cik Ezy said... Click To Reply!

cantek..
kite dh beli kaen utk wat baju nikah..
huhuuu

anna alaui said... Click To Reply!

cantiknye baju die..:)

Sheila Salim said... Click To Reply!

assalamualaikum mila, hee lawanya dia. manis sangat! ngeee. insyallah akan ada punya org yang nak sewa... ♥

Yumida Huda said... Click To Reply!

cantik la baju tuuuu
berseri2 si pemakainye
follow sini...jemput ke blog yumida

nadia said... Click To Reply!

sorry babe, wa dah kawen. :p
kalau belum, wa tentuuuu rembat sewa lu punya baju. sebab lu punya baju gojesss sangatttt.

::EIDA:: said... Click To Reply!

same arr ngan gua. gua pun dah kawen. hahahahhahaa

Mila Ahmad said... Click To Reply!

@::EIDA:: lu xyahla lu dah kawin ke lu nak kawin lagi dgn ayangggg lu muahahaha...

Mila Ahmad said... Click To Reply!

@nadia i dont think u muat pakai baju i silap aribulan u dgn syafiq pakai sekali baju tu hahaahha...

riewzz wan said... Click To Reply!

hehe..sni sya nak bg pndpat je kat akak n sspa yg bca komen nie.. sya rsa korang ble try2 promosi sal nak g sewa bju 2u kat murah'y.. sna bribu org ade cita msing2..klu snang2 ble la try2.. link dia http://www.murahnya.my/aff.php?dr=3446

Anonymous said... Click To Reply!

bp nak sewa?urgent... plz reply asap at Qistina_cute86@yahoo.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...