Terima Kasih Sudi Like

Friday, July 13, 2012

aktiviti minggu ni -.='

www.tips-fb.com

Assalamualaikum,

Kalau korang ada baca entry ni, mesti tau kan aku nak pindah rumah, skank masih duduk di Setapak Indah. InsyaAllah dalam minggu ni jugak try to move out dari rumah tu, sebab minggu depan dah nak puasa. Minggu ni jela ada masanya utk aku mengemas dan membersihkan rumah baru tu.

Ambil masa yang agak lama utk mengemas sebab ari biasa aku dah letih dgn bekerja, so nak tak nak kene weekend jela mengemas, mujurlah adik-adik aku mau turun kl tuk membantu. Tak lupa jugak pada mertua yang hampir seminggu berkampung kat KL semata-mata nak tolong gak aku dan encik suami mengemas rumah tu. EEEeeee..terharu tau ada mak & abah cam tu..Thanks a lot ^________^

Sumpah memg xsabar nak duduk rumah sendiri, nak menghias bagai,nak decorate rumah susun atur barang kat rumah tu. Sementara ni memg takde perabot yang dibeli hanya pakai yang sedia ada je sebab xlama lagi nak raya kan ? so nak gunalah duit yang ada tu untuk hari raya. Maklumlah tahun ni ramai sangat sanak-saudara yang kahwin. Kena spent duit gak untuk itu, kahwin pun bkn org dekat2 jauh nun ada kat kedah ada kat perak ada kat kelantan...pheewwwww~~~pitam sekarang ! haha..tapi bestlah jugak atlest dapat honeymoon kan ? kan ? kalau nak pergi sendiri memg taklah kan. heeee...

Apa-apa pun aku bersyukur sangat sebab apa yang dirancang sentiasa dipermudahkan oleh-Nya. Dan aku jugak berharap dimurahkan pintu rezeki kami suami-isteri dalam menempuh kehidupan berkeluarga. Amin !


♥Like , tweet and g+ peliss ! ♥

5 comments:

C.M.A @ CikMoonAdnan said... Click To Reply!

xpe...boleh beli brg sikit2... lama2 nnt lengkap laa semua brg kan.. :)

Elie Lily said... Click To Reply!

Untung ada mak mertua macam mak mertua mila! :)

NOOR FATIN said... Click To Reply!

bestnya!! hehehe xpe2, semoga dimurahkan rezeki selalu ;)

aTy _faRed~ said... Click To Reply!

yeah..pindah umah sendiri ngan suami memang besh..lagi2 baru kawen..:)

izfanora said... Click To Reply!

boleh main kejar2 xder org tgk.. :P

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...