Terima Kasih Sudi Like

Sunday, July 29, 2012

Wanita peminat anak patung berwajah hantu

www.tips-fb.com

Dulu masa kecik-kecik kalau pergi shopping complex dengan keluarga paling aku suka bahagian anak patung perempuan.Cukup suka tgk baju-baju anak patung serta kasutnya cantik.Biasalah kan budak perempuan mesti suka anak patung xkan nak main pistol or robot pulak kan ?Macam xperempuan la pulak haha.... 

Kalau dah nama anak patung Barbie confirmlah yang cute mute kan ? mane ada yang hodoh bagai. Ada ke yang suka pada anak patung yang menakutkan dan mukanya ganas.. Ada tak??? Sape suka cuba angkat hidung dan pusing 45c sekarang muahahaha...

Sebenarnya ada yang meminati anak patung berwajah hantu ni beliau ialah Marilyn Mansfield 33 tahun. Dipaham kan beliau telah mempunyai lebih 500 koleksi anak patung berwajah hantu. Beliau menjaga semua anak patung beliau seolah-olah anak patung itu hidup. Emak kepada tiga cahaya mata ini tidak pernah keluar rumah tanpa anak-anak patung dia. dan dianggarkan nilai setiap anak patung hantu beliau adalah $2500 setiap satu dan koleksi keseluruhan dianggarkan ratusan ribu dolar. 







Perghh...menakut jerk aku nengok koleksi anak patung beliau ni dah macam anak betul dah ni kalau lah anak patung tu hidup mampus dicekiknya kita..pheeewwww...seram mak nok ! Pelik-pelik orang barat ni kan, banyak benda lain boleh dijadikan hobi anak patung hantu pilihan mereka. Korang ada hobi yang pelik untuk dikongsi tak ?

♥Like , tweet and g+ peliss ! ♥

4 comments:

Ameerul Ashraf said... Click To Reply!

Uish! Dahsyat sungguh ini cewek.. HAHA!

Arham Md Ali said... Click To Reply!

Takut gile dow, macamana dia boleh tidu waktu malam?

C.M.A @ CikMoonAdnan said... Click To Reply!

eee seram plak tgk....

Nengok iklan citer seram pon cepat2 tukar channel...ni kan plak nk tgk patung hantu tu...gullpppp... Mahu seram habis

khairul said... Click To Reply!

x tidoq mlm camni

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...