Terima Kasih Sudi Like

Monday, July 16, 2012

Secara rasminya telah berpindah rumah.

www.tips-fb.com

Assalamualaikum,

Masih dalam mood keletihan akibat mengemas rumah baru weekend yang lalu, Lagipun aku ada mention kan nak buat aktiviti ni sebelum bulan puasa yang akan menjelma xlama lagi. Dah abes ganti puasa ke ? heeee...

Secara rasminya den nak kobarkan kat ekau-ekau semua yang den dah pon pindah rumah yay !!! Semalam aku telah selamat menduduki rumah baru di AU3 Keramat !. Akhirnya pindah jugak aku walaupun ambil masa yang agak lama untuk mengemas.

  
Ruang tamu yang masih belum dikemas

Bilik tidur utama. Katil dan almari solek disediakan

Kabinet ni nak letak kat dapur bawak dari Johor
Barang² penyewa lama, ni belum kemas lagi, dlm proses ! * maaf mls nak rotate heee... 
Sebahagian hadiah aku susun jerk kat almari tanpa pintu ni, almari tuan rumah dia tinggalkan

Rumah ni takdelah besar mane, cuma 2 bilik sahaja tapi bagi aku cukup selesa kalau aku dan encik suami shj sementara berdua ni. Ada rezeki lain kami pindah ke rumah yang lebih besar. Aku ni pun bukannya rajin kemas sgt kalau En Suami xmenolong aku kat rumah memg pitamlah sorang2 nak kemas, al-maklumlah aku kan wanita berkerjaya ! haha...*alasan je kau ni, ckp jela malas !*

Lega rasanya bila dah ada rumah sendiri, duk dengan suami tanpa ada gangguan orang lain, lepas ni takde alasan malas masak lagi, kalau dulu bolehla nak escape masak sebab ada orang lain duk serumah, la nie no excuse maaaa...Pergi keje pun xstress happy je, indah betul kehidupan berkeluarga ni kan kalau tanggungjawab dipikul sama2...^_____________^. Seumur 24 tahun ni, mungkin sedang2 elok untuk berumahtangga yang penting dah sedia dari segi fizikal dan mental. Oiiii,,kahwin ni best tau haha......

♥Like , tweet and g+ peliss ! ♥

3 comments:

C.M.A @ CikMoonAdnan said... Click To Reply!

xpe.. umah kecik xpe.. lg[un baru kawen kan.. kalo dah beranak pinak nnt... baru laa cari rumah yg lebih besar dan lebih selesa kan..

Cik Puan Rara said... Click To Reply!

senget senget kepala tgk pic.hehehe

izfanora said... Click To Reply!

hadiah kawin za penuh 1 bilik solat kt umh ni.. hahaha.. xtau r cmne nk angkut. yg kt umh mertua pun ada lg xdiangkut.. pffft..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...