Terima Kasih Sudi Like

Friday, July 20, 2012

Dulu kecil + kurus, lepas bersalin gebu yang amat heee...

www.tips-fb.com

Assalamualaikum,

Mesti korang suka sangat tengok cete Bawang Merah Bawang Putih kan ? Ala sinetron Indonesia tulah, yang famous suatu ketika dulu siap ada jilid-jilid lagi vcd cete tu. Bukan nak cete sinopsis sinetron tu tapi nak cete pasal pelakon cete tu yang memegang watak paling kejam selain ibunya dlm cete tu sape xkenal Bawang Merah atau nama sebenarnya Nia Ramadhani.

http://wallpaper.duniaanda.com/wp-content/wallpaper/04873-nia-ramadhani.jpg 

Ce tengok, dulu badannya hot vogue de vas kan ? menjadi igauan rakyat jelata la wa ckp lu. selim habes beb !!! Kalau tanya aku dah confirm-confirm la aku pun nak body cam tu tapi seeeedddiiihhh la aku ni sebab tu hanya tinggal impian menjadi kenangan wuaarrrgghhh, nyorok dalam bantal isk...isk..isk...T___________T

Tapi ape yang aku baca la ni, lepas bersalin dan melahirkan seorang baby perempuan yang diberi nama Mikhayla Zalindra Bakrie pada 2 Jun lalu, badan Nia Ramadhani tu agak sedikit berisi but still gebu oke !!! Nampak gemuk tau, yela dah kahwin plus dah ada anak confirmlah badan naek macam aku ! erk !@#?? ape ini ? *takde kaitan*
sumber dari sini


Yang aku ni belum ada anak pun berat dah macam gajah, kalau ada anak t mcm manelah beratnye kan -.=' tapi memg ramai mcm tu masa belum kahwin kurus giler bila dah kawin hamek kaw besar tong membesar haha...Takpelah janji sihat takde penyakit ye dak ?

talk to my hand : dulu aku gemuk, skank aku makin gemuk ! eh ? ape nie???? nak lari ujung dunia stresssslah haku -.='

♥Like , tweet and g+ peliss ! ♥

8 comments:

Pink Lavender said... Click To Reply!

samalah kite..

xpe,tu tanda sng hati...hihihi..

makneng follow mila
jom follow makneng

~~Ticer Wann~~ said... Click To Reply!

nanti kompom dia slim balik... heee :) tp dia still cun

nik rosmawati said... Click To Reply!

mesti akan kurus balik ni.artis cepat jea diorang kurus.hehe

Lyaa Suriany said... Click To Reply!

kwn lya, lps bersalin makin kurus
sbb breasfeed ank die

khairul said... Click To Reply!

sory abg pon lama x singgah sebab x folo blog mila...ok oleh kerna mila dh aktive balik...abg masukkan blog mila dlm list abg ...amacam cantek ? sorry no

ct kektus said... Click To Reply!

aahlah. dah berisi.

duluu2 pon kite nak kurus cenggitu. sampai sudah tak kurus pon lah. :D

Zura Lee said... Click To Reply!

salam perkenalan cik mila... thanks 4 sharing the info.. br tau si nia tu dh menembam....

C.M.A @ CikMoonAdnan said... Click To Reply!

boleh control tu... mila kena mantain.. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...