Terima Kasih Sudi Like

Tuesday, July 17, 2012

failed, please try again !

www.tips-fb.com

Assalamualaikum,

Berbalik pada entry yang berkenaan, aku telah mewar-warkan  keadaan diri aku yang tidak sihat ;'(. Mungkin ada yang beranggapan itu adalah siptom-siptom atau petanda kehadiran orang baru. Malangnya jangkaan itu meleset sama sekali.

Aku dah pun buat Urine Pregnancy Test, dan ia menunjukkan negative so aku pahamlah bahawa diriku tidak mengandung walaupun keadaan setiap hari tidak sihat sangat. Period aku jugak lewat 2 minggu, mungkin ini adalah disebabkan faktor hormon berubah-rubah setelah berkahwin kan ? 

Agak sedikit frust tapi takpelah mungkin masih belum ada rezeki lagi kan, so akan terus mencuba tanpa putus asa. Lagipun perkahwinan kami baru sahaja, xsampai 2 bulan lagi pun, org cakap masih dalam mood honeymoon. 


Perbanyakkanlah doa di bawah ini untuk mendapatkan anak:


بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَـٰنِ الرَّحِيمِ
رَبِّ لاَ تَذَرْنِى فَرْدًا وَأَنْتَ خَيْرُ الوَارِثِينَ    
(Al-Anbiyaa 089)

Yang bermaksud, “Wahai Tuhanku! Janganlah Engkau biarkan daku seorang diri (dengan tidak meninggalkan zuriat), dan Engkau jua sebaik yang mewarisi.

♥Like , tweet and g+ peliss ! ♥

14 comments:

Cik Puan Rara said... Click To Reply!

heee sabar eh dear.awak sama mcm rara masa mula2 kawen dulu.2 kali peyed sedih.alhamdulillah lepas tu lekat.doa banayk2.

Mila Ahmad said... Click To Reply!

belum rezeki lagi kan ? mungkin kurang doa barangkali heee...

CikPuanIsteri said... Click To Reply!

xpe cuba nextime..
apa yg kite prnah buat sblm prgnant kite mkn EPO & Fish Oil..jgn mnum air tebu,jgn mkn tapai & nanas (sikit pon xboleh)..kurangkn mkn bende2 masam...bykkn sedekah..selebihnya usaha & tawakal...Tuhan tahu apa yg trbaik tuk diri kite =)

Mila Ahmad said... Click To Reply!

tq nani for de sharing info ^___^

Lyaa Suriany said... Click To Reply!

insyaAllah.
Allah nk bg honeymoon dulu tu

C.M.A @ CikMoonAdnan said... Click To Reply!

blom rezeki lg tu.. xpe... honeymoon laa dulu berdua puas2..

nnt kalo dah ada anak..bznyerr xterkira nnt... hehe

Mila Ahmad said... Click To Reply!
This comment has been removed by the author.
Mila Ahmad said... Click To Reply!

mungkinlah kot nak bagi honeymoon dulu.

Syafik Coklat said... Click To Reply!

takpe , usaha lagi . Allah maha mengetahui . =)

Mila Ahmad said... Click To Reply!

sedang berusaha nie ;)

NOOR FATIN said... Click To Reply!

belum ada rezeki, insyallah nti Allah akan bagi., doa banyak2 tau ;)

Mila Ahmad said... Click To Reply!

tula belum ada rezeki lagi kan?

Zura Lee said... Click To Reply!

sabar je la mila, zura dlu pn sama gk, asal lewat piyed je cpt2 wat urine test. Bile test negative, trus rs mental down.. Zura dlu pn dkt 2 thn kawen br dpt baby...

izfanora said... Click To Reply!

akan tiba masanya nanti.. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...