Terima Kasih Sudi Like

Monday, July 16, 2012

Dapat BE baru semangat nak update entry huhu.....

www.tips-fb.com

 

Nampak tak, nampak nilai tu walaupun xbanyak mana tapi dah cukup buat aku semangat nak update entry 18 bolas ratus kali tau. tau. Oke ape dari takde kan ? kan ? sikit-sikit lama jadi bukit ye dak ? Sign in je nuffnang terus aku cek-cek, sekali satu BE melekat. Alhamdulillah :). So gigihlah lepas ni nak update entry-entry merepek meraban aku tu hikhikhik...

Bila dah de BE yang melekat ni semangatnya lain macam tau membuak-buak rasa macam setiap minit nak update entry. ok, aku tipu :p mcmlah entry aku ni best untuk orang nak baca -.='. Hei, kau orang cepat singgah blog aku t BE aku bolehla bertambah ! muahaha...*ayat paksa nie.....teeeerrrukkkkk*

♥Like , tweet and g+ peliss ! ♥

3 comments:

C.M.A @ CikMoonAdnan said... Click To Reply!

hehehhehehe btol2...

Bila ada BE nie.. semangatnya tu lain.. masa ni laa rajin nak update blog tu naik sehabis mungkin..hehehehe

Lizzie Yasmin said... Click To Reply!

Kene rajin BW lar, bila BE dah letak.

Mila Ahmad said... Click To Reply!

aah BW itu harus~~~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...