Terima Kasih Sudi Like

Thursday, July 26, 2012

Spontaneous Thursday

www.tips-fb.com

" Jangan disentuh hati lelaki.... 
Jika belum bersedia jadi isteri....
Jika belum bersedia jadi ibu Mithali.....
Jika belum bersedia jadi Murabbi.......... 
Jika belum bersedia menjadi penjaga harta suami..... 
Kerana Seindah Hiasan Dunia buat Suami...
Adalah Wanita yang solehah...
Bila di pandang mampu menenangkan suami.."

 
talk to my hand : hey lately ni aku bizi sangat dan xsempat nak blogwalking blog korang sebab terlibat dengan perniagaan jeans kat up town danau kota sempena raya. InsyaAllah ada kelapangan aku terjah ^______^

♥Like , tweet and g+ peliss ! ♥

7 comments:

MizzTina said... Click To Reply!

wahh, dh niaga skang..

Lyaa Suriany said... Click To Reply!

NANTI ADA MASA NK TERJAH UPTOWN DANAU

aTy _faRed~ said... Click To Reply!

ayat sangat puitis..:)

nazirah said... Click To Reply!

ala sweetnyee..

owh ok.. nt blogwalking
singgah blog kte taw ngee ;)

onie said... Click To Reply!

dan onie tak bersedia lagi untuk semua tu,hehehe.... salam ramadhan kak mila :)

nik ros said... Click To Reply!

alala..sweet jea gmbar tu :)

khairul said... Click To Reply!

amboi mesranya dia ngan cik abg dia

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...