Terima Kasih Sudi Like

Monday, April 8, 2013

Chocolate Fountain

www.tips-fb.com

Salam


Ada yang terliur tengok chocolate fountain ni ? Tengok, mesti sampai ada juling mata telan air liur bila mengenangkan gambar cokelat nihaaa~~~Jangan kata korang aku pun sama, tapi bila mengenangkan badan sendiri depan cermin dah macam lagi besar dari cermin aku pasrah phewwww~~~ -.='

Kat mane korang biasa tengok chocolate fountain ni ? ye, biasa diguna pakai waktu  WEDDING, MAJLIS CUKUR JAMBUL, BIRTHDAY,ANNUAL DINNER, OPEN HOUSE. 

Kalau ada diantara korang masih tercari-cari kat mana nak sewa chocolate fountain ni untuk majlis korang or sedara-mara korang kan,  kawan aku si Eida ni ada buat sewa chocolate fountain ni.

Nak tengok pakej-pakej yang ditawarkan ? mai tengok ni :-

Pakej Sewa RM150
Sewa Mesin Chocolate Fountain untuk 1 hari (3 tier mesin)
2 kg Chocolate
Urus sendiri/Self handling
Mesin perlu di pulangkan dalam tempoh 24jam after pick up
Pick up location, Cheras area (MCD Bandar Tun Hussien Onn)
Mesin TAK perlu dibasuh selepas guna
Deposit Keselamatan diperlukan RM200 --- deposit akan dipulangkan jika mesin dikembalikan dalam keadaan baik


Pakej Kasih RM200 (50pax - 100pax)
Sewa Mesin Chocolate Fountain untuk 1 hari (3 tier mesin)
2 kg Chocolate
500 gram marshmallow
500 gram biskut jejari (stick biscuits)
Cupcake coklat moist 20pcs
Urus sendiri/Self handling
Mesin perlu di pulangkan dalam tempoh 24jam after pick up
Pick up location, Cheras area (MCD Bandar Tun Hussien Onn)
Mesin TAK perlu dibasuh selepas guna
Deposit Keselamatan diperlukan RM200 --- deposit akan dipulangkan jika mesin dikembalikan dalam keadaan baik


Pakej Rindu RM350 (100pax - 200pax)
Sewa Mesin Chocolate Fountain untuk 1 hari (3 tier mesin)
3 kg Chocolate
1 kg mix fruit -- strawberry & anggur
1 kg marshmallow
1 kg biskut jejari (stick biscuits)
Cupcake coklat moist 20pcs
Tisu & Pinggan kecil disediakan
Urus sendiri/Self handling
Mesin akan dihantar ke rumah (area KL & Selangor only)
Mesin perlu dipulangkan dalam tempoh 24jam selepas diterima
(hantar ke Cheras area or MCD Bandar Tun Hussien Onn)
Mesin TAK perlu dibasuh selepas guna
Deposit Keselamatan diperlukan RM200 --- deposit akan dipulangkan jika mesin dikembalikan dalam keadaan baik


Pakej Sayang RM500  (200pax - 400pax)
Sewa Mesin Chocolate Fountain untuk 1 hari (3 tier mesin)
4kg Chocolate
2kg mix fruit -- strawberry & anggur
2kg marshmallow
2kg biskut jejari (stick biscuits)
Cupcake coklat moist 30pcs
Tisu & Pinggan kecil disediakan
Urus sendiri/Self handling
Mesin akan dihantar ke rumah (area KL & Selangor only)
Mesin perlu dipulangkan dalam tempoh 24jam selepas diterima
(hantar ke Cheras area or MCD Bandar Tun Hussien Onn)
Mesin TAK perlu dibasuh selepas guna
Deposit Keselamatan diperlukan RM200 --- deposit akan dipulangkan jika mesin dikembalikan dalam keadaan baik


Pakej Cinta RM800  (400pax - 700pax)  **selalunya untuk wedding
Sewa Mesin Chocolate Fountain untuk 1 hari (3 tier mesin)
6kg Chocolate
4kg mix fruit -- strawberry & anggur
3kg marshmallow
3kg biskut jejari (stick biscuits)
Cupcake coklat moist 100pcs
100 stick donut
Tisu & Pinggan kecil disediakan
Mesin akan dihantar ke rumah (area KL & Selangor only)
Pembantu untuk menjaga booth
Simple deco mengikut tema perkahwinan

Antara gambar-gambar yang menggunakan sewaan chocolate fountain ieda ni :-




Untuk tempahan boleh melalui email ida  : iedand23@gmail.com
Call/SMS/WhatApps  012-2334792 (Eida)


♥Like , tweet and g+ peliss ! ♥

6 comments:

najihahfara said... Click To Reply!

bolela book nanti :)

::EIDA:: said... Click To Reply!

Mila........... tq sangat sangattt tolong ida......... *blushing saye* hihihi

Mila Ahmad said... Click To Reply!

@::EIDA:: yang mane boleh tolong mila tolong la hee~~~

Steffany Daph said... Click To Reply!

halamak..terliur nih :P hahah..

nadia said... Click To Reply!

alaaaaa yaya je belum buat entry utk idaaa. T___T nanti yaya buat ehhh ehhh

nadia said... Click To Reply!

sayanggg milooo, sayangg idaaaa
cepat update uss miloo. kan yaya makan kanggggggggg

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...