Terima Kasih Sudi Like

Friday, April 12, 2013

Universal Studios Singapore - Part 3

www.tips-fb.com

Salam


Kalau dah sampai Singapore tak bergambar kat benda alah ni, memang rugilah, inilah tanda mercu untuk Universal Studios Singapore, sampai-sampai je terus menuju benda ni tapi aku sampai-sampai cari tandas dulu hehe.... 

Untuk pengetahuan semua tandas kat USS tu takde kepala paip, so agak payahla kalau nak mencuci apa-apa yang patut, so korang-korang kena standby botol minuman yang kosong atau pun tisu basah kalau pergi sana oke :)




Gambar laki bini ni haruslah ada kan ?

See muka memasing yang sangat teruja dan tak sabar-sabar nak terjah semua game kat dalam USS kan ? aku paham, aku paham, tabik spring dulu babe sebab kita dah berjaya sampai ke sini dengan jayanya.


Kami sampai pukul 9.30 a.m pintu masuk bukak pukul 10.00 a.m, ramai dah yang beratur termasuk kami semua, dalam pada beratur tu pun masih sempat nak snap-snap gambar ye, untung ramai jurugambar yang tak berbayar ni kihkihkihkih....

Bila sampai betul-betul dekat gate masuk tu korang tau apa jadi ??? dari 11 orang daripada kami hanya 3 orang je yang lepas iaitu eida, yaya dan syafiq kami semua xlepas sebab bila scan error je, dah cuak dah ni, risau ntah pukul berapa la dapat masuk, nasib baik ada ida dan yaya tolong setelkan hal ni, TQ korang love u..mmmmuahhhh, agak kecewa sikit sebab pukul 10.45 a.m baru dapat masuk tapi okelah kan, mana nak jangka benda-benda cam nie nak berlaku, lagipun bukan kitaorang jerk yang kena ramai rupanya.

Lepas dapat masuk terus kami menuju kat Universal Studios Store, kat situ macam-macam souvenir ada macam baju, topi, key chain, fridge magnet, frame gambar. Kami semua nak pakai baju sama, so kami pergilah situ untuk dapatkan baju sama weeee~.


Last semua sepakat untuk pilih baju warna hitam, maka secara berjemaahla kami memakainya. Baju hitam manakala seluar adalah colourfull, masing-masing memang dah rancang nak pakai gitu kengkonon ala-ala K-pop.


Cool tak kami semua huhu ~










♥Like , tweet and g+ peliss ! ♥

12 comments:

Ratu Hatiku said... Click To Reply!

hrni sheila pun entry psl USS... best2... mcm2 style gmbr2 korang :)

Sheila Salim said... Click To Reply!

Assalamualaikum kak mila. cool sangattttttttttt :)

Firdawati Rashidi said... Click To Reply!

Memang kat kota singapore kebanyakan toilet tak ada paip, masa g hr tu..pening gak dok cari mana paip ni...hehe..nasib bawak mineral water ....

boni kacak said... Click To Reply!

adeh.. rasa nya dah komen ke belum ye??hahaha..

Imani Iwani said... Click To Reply!

teringin nk bawa ank2 pi uss..best nyer dpt pegi ramai2 kan..;)

PinKy MoMMa said... Click To Reply!

ramaiiiiinyer orang hukhukhuk..penat la nk beratur ni..nak nak mngendong perut mcm akak..mampu ke ;p

anna alaui said... Click To Reply!

ssh jgk tu toilet xde kepala paip kan?:)

onie said... Click To Reply!

nak kawen nak kawen gakkkkkkkkkkkkk

nazirah said... Click To Reply!

huhu bestnyeeee.. tingin nak ke sana gak.. ble la agaknyeee.. uhuk uhuk

Nory Zoulkefle said... Click To Reply!

auwww rinduuu bumblebee...

Asma said... Click To Reply!

wahhh bestnya pegi USS :D Looks like you had fun :D

::EIDA:: said... Click To Reply!

COOL bebeh !!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...