Terima Kasih Sudi Like

Tuesday, April 23, 2013

Rakaman Karoot Komedia X lagi

www.tips-fb.com

Salam

Again, again dan again ! ye kenapa tak percaya ? rajin tak aku ? gigih tak aku pergi tengok rakaman karoot Komedia X lagi sedangkan rakaman karoot komedia hari tu pun masih belum ditayangkan, karoot komedia ni episodnya banyak gila, aku tak pastilah sesi rakaman yang aku pergi tu episod ke berapa tapi korang tunggu jela er kang ada muka den, den kabor la...*bajet retis letewwwww pui ~~~*


Kali ni punya rakaman Nabil takde tapi digantikan dengan Shuib, tak kesahla sape-sape pun yang penting diawang ni memang kelakar kalau tak putus urat kentut ko memang ko yang tak betul hahaha...ketawa sampai boleh hilang suara waaa cakap luuu...bagi aku semua kelakar, paling kelakar Pak Yus sebab dia jadi hantu langsuir versi gemuk, ko boleh bayang kan ? hahaha...

Tak boleh cerita lebih-lebih sebab belum ditayangkan, so korang kena tengok tau.


Tak nampak pun sebab guna camera cap ayam jerk -.='. Awok-awok semua diconteng mukanya, buruk beno rupanya sejibik macam orang minyak, bila menyengih nampak gigi je bersusun haha...


Ni iklan sekejap sebelum sesi rakaman bermula, kenal tak dengan diaorang-diaorang ni ? Mereka inilah antara barisan-barisan raja lawak musim ke-7  yang datang untuk memeriahkan lagi  majlis :)


Sebelum bersurai, eh bersurai kauuuuu macam perhimpunan sekolah dolu-dolu jerk, kami sempatlah snap-snap dengan pelawak-pelawak Karoot Komedia, tapi sempat dengan Ebby Yus jela yang lain kemain orang kerumun...malas waaa nak rebut-rebut....

Tapi adik aku lagi hebat berjaya jugaklah bergambar dengan artis kesayangan beliau si Jep tu, malam tu ntah boleh tidur malam ke ntah tidak dia tu sebab duklah tengok gambar 88 kali bersama Jep tu hahahaha...Yelah orang ada artis kesayangan beb ! aku artis pujaan hatiku cuma panda comey pakai baju biru tu :p


Tengok dua-dua sengih kemain lagi lebaunya hukhukhuk


Hari tu kami pergi under fan club Jep Sepah, kali ni kami walk in sahaja caranya mudah hanya tulis nama masa sesi pendaftaran tu. Rakaman ni dibuat di Dewan Sri Putra, Bukit Jalil start pukul 8 malam. Ada yang teringin nak pergi ? korang boleh pergi pada 29 April 2013 ada sesi rakaman Karoot Komedia X Raya pada pukul 7.30 malam kalau tak silap aku lah tempatnya adalah sama di Dewan Sri Putra, Bukit Jalil, eh jap korang kena pakai baju raya tau sebab ni rakaman untuk raya so nak nampak macam raya kena pakai baju raya warna-warni oke !

dah semangat nak type banyak entry boleh pulak pendrive gambar tak bawak apa pun xboleh grrrrrr.. -.='

♥Like , tweet and g+ peliss ! ♥

12 comments:

Firdawati Rashidi said... Click To Reply!

wah bestnya..rajin mila g tengok ye..=)

safiyyah osman said... Click To Reply!

Karoot komedia x ni best layan.. hahahaa.. lawak dia spontan ja..tp jihan dh xda.. huhu

cre8tone said... Click To Reply!

Komedia, bagus o..

Sheila Salim said... Click To Reply!

Assalamualaikum mila. 29 ni ada lagi? waaa nak tengok. kak, jum pergi sesama nak? heee

Rosmiza Ali said... Click To Reply!

Wah! Rajinnya Mila gi tengok rakaman Karoot Komedia ni.. Kite harap jauh, tak dapek nak pi nengok sekali... Hukhuk!

Mimi Azirah said... Click To Reply!

wahhh utg la dpt tgk live

Hijab Valley said... Click To Reply!

Salam sister..jemputlah berkunjung ke blog Hijab Valley utk melihat shawl dan tudung dari HV collection. Promosi sempena pembukaan blog ini sedang diadakan sehingga 30 mei 2013. Stok terhad. Jangan lupa follow ye..

Terima kasih.
~Hijab valley

C.M.A @ CikMoonAdnan said... Click To Reply!

wahhhhh best3.......

luqman zakaria said... Click To Reply!

bestnye..paling suke tgk karoot komedia X nih..kelakar

Natsu Phc said... Click To Reply!

karoot komedia x terbaik ^_^

http://amsmuvee.blogspot.com/

Ratu Hatiku said... Click To Reply!

wah bestnya....

nadia farahida said... Click To Reply!

pandaaaa? kalau ni stok panda, yaya syak ni panda palinggg comeyy dalam alam semestaaaaa ;p

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...