Terima Kasih Sudi Like

Tuesday, April 16, 2013

KLTA Golden Jubilee Dinner

www.tips-fb.com

Salam

Hei tau tak KLTA tu menatang apa ? KLTA bermaksud Kuala Lumpur Tourism Association, masih tak tau lagi ? korang search google ye... nanti mesti pahammmmm :)) 

12-04-2013 bertempat di Hotel Istana Kuala Lumpur telah diadakan sambutan KLTA Golden Jubilee Dinner yang ke 50 tahun dimana KLTA ni adalah pertubuhan yang tertua didaftarkan di Malaysia. Fuhhh ! lap peluh jap gilaaaaaa skema tak skema ayat akuuuuu..sat lagi ada yang PM kat Facebook aku cakap hoi miloooo awat kau skema sangat !!!! fakta betul laaaa...flush dalam jamban sat g kohkohkohkoh * gelak sape nie *

Tak nak bagi penerangan panjang berjela sebab aku yakin sangat korang takkan baca pun ! so korang boleh baca sendiri salah silah berkaitan dengan KLTA ni dekat www.klta.org.my oke ! Kami berlima mewakili media dijemput hadir pada malam tu untuk sesi menternak lemak kahkahkah..sebab makan je sanggup aku datang oke, jangan kata aku, aku angkut sekali laki aku hebak tak ? hebak tak ?.


Ukiran berais dengan simbol 5o tahun KLTA



Opening gambit oleh mereka-mereka ini, ada yang style Elvis Presley, Michael Jackson serta kemunculan istimewa dari Dato' Khadijah Ibrahim, suara memukau sangat !


Pengacara majlis adalah Sazzy Falak, kecil molek je orangnya. tak macam stok mak dua anak kalah kau jahhhh ~ Kalau korang nak tau Presiden Kuala Lumpur Tourism Association adalah bapa kepada Sazzy Falak ni iaitu Y. Bhg Dato' Shamsul Falak Tan Sri Abdul Kadir, so no wonder la anaknya jadi emcee untuk majlis bapanya hehehe....

Part paling best adalah makanan dia, sedapppp giler beb ! giler pun xmacam nieeeeee


Haaaa...menjejes tak air liur korang, dah cakap giler sedapppp, ni aku letak sikit je sebenarnya ada beberapa menu lain, tapi takpela aku letak sikit je jadilah kan sebagai tatapan umum jerk.

Eh, jap baru perasan gambar sendiri takde pun kihkihkihkih..mane boleh tak letak ni kan blog aku bukan blog kucing jiran kan ? kan ? bukan senang tau nak makan free.. eh tak ? tak ? nak attend dinner besar-besar macam ni jangan kau mimpi tau u olllssss... kalau nak mimpi tu biar sampai ke bintang tinggi sikit lepas tu gapai bintang-bintang sekalian * suka meraban -.='*


   dari kanan berdiri ieda, aku
yang duduk dari kanan nadiasheilanory


Acara potong kek ulangtahun KLTA


Persembahan terakhir dari Ratu Jazz R&B Malaysia kita iaitu Atilia, banyak jugak lagu yang dia nyanyikan,  bayangkan dari penuh dewan tu dengan orang sampailah beberapa ketul je yang tinggal tapi persembahan dia tetap maintain, terhiburlah.


Bersama orang kuat KLTA yang baju biru berkain hitam tu adalah Chief Operation Officer (COO) bagi KLTA ni kak Noraziah Binti Saidin, terima kasih kak sebab sudi menjemput kami semua walaupun last-last minit dapat tau pasal dinner ni.


Lelaki ini yang murah dengan senyuman tapiiiiiiii laki aku lagi handsome hendaknyaaaaa beliau ini adalah En. Rohizam Md Yusoff, selaku CEO Creative Advances Technology S/B, selain tu beliau juga handle SOTA nak tau lebih lanjut apa itu SOTA korang boleh pergi ke laman web www.sota.travel yang mana kaki-kaki jalan tu ini adalah laman web untuk anda dapatkan segala info mengenai travel



Mereka-mereka ini sangat tak sombong wey, walaupun blog kami semua hanya suam-suam kuku jerk tapi mereka sudi jemput kami untuk join event mereka, kami percaya antara kami semua ada kekuatan masing-masing betul tak korang ? Oke lepas ni kita ke mana beb ? tunggu yaaaa....




♥Like , tweet and g+ peliss ! ♥

8 comments:

Sheila Salim said... Click To Reply!

Assalamualaikum kak mila. nak cilok gambar ni buat entri gak boleh dok? hehehhee

missayu said... Click To Reply!

BESTNYE......

Firdawati Rashidi said... Click To Reply!

Bestnya...comel je sazzy falak ye =)

::EIDA:: said... Click To Reply!

jumpe esok! hehhehee

AlyzaFisol said... Click To Reply!

aritu dpt gak invitation, tp tak dapat pergi sbb ade hal..kalo tak, mesti jumpa & berkenalan kan... :)

nadia said... Click To Reply!

babe, yaya suka cara milo tulis entry ni! :)

Cik Puan Rara said... Click To Reply!

eh sama ngan eida eh.hehee

PinKy MoMMa said... Click To Reply!

ohh maiii apasal sazzy mcm anak dara..bile nak dapat kekurusan begitu..nangisss

betul..setiap blog ada kekuatan sndiri..dan yg pnting jd diri sndiri kan dik..itupun salah satu kekuatan blog sbnarnya ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...