Terima Kasih Sudi Like

Monday, April 1, 2013

BE dari Nuffnang di bulan Mac

www.tips-fb.com

Salam


Tiap- tiap minggu aku akan bukak akaun nuffnang untuk update survey, dan setiap minggu bila aku tengok ada je BE yang melekat kat blog picisan aku ni, takdelah rajin sangat up entry pun, viewer pun xseramai blogger famous, tapi syukur alhamdulillah rezeki masih menyebelahi aku :'). 

Teringat akan cakap mak, biasanya doa orang yang teraniaya ni dimakbulkan, aku sentiasa berdoa dimurahkan rezeki dan sentiasa dipanjangkan rezeki oleh Allah S.W.T.

Mungkin ada diantara blogger tertanya-tanya macamane BE boleh melekat di blog. Aku bagi tips yang biasa aku gunakanlah. Salah satu faktor BE sentiasa melekat korang kena sentiasa update survey akaun nuffnang ni, biasanya aku buat seminggu sekali, sepanjang yang aku buat ni memang tidak menghampakan, cuma aku jela yang kadang-kadang rajin kadang-kadang malas nak up entry -.='

Selamat mengamalkannya :)


♥Like , tweet and g+ peliss ! ♥

12 comments:

difficult easy. said... Click To Reply!

Hye! wahh. Alhamdulillah rezeki awal bulan ni. boleh simpan shopping baju raya nanti. hee.

Z.U.E said... Click To Reply!

bestnya.. saya asyik dpt CPC jerp x best.. x pernah dpt BE

onie said... Click To Reply!

wahhhhhhhhhhhhhhhh :D

Cik Puan Rara said... Click To Reply!

nk update tu cane mila.rara ni xpenah dpt pon.

Nory Zoulkefle said... Click To Reply!

wahhh rezeki...
nak cuba lah tips Mila tu...
nory punya nuffnang, tak gerak2 pon taw...
sedihhh

Syazana Zainn said... Click To Reply!

Alhamdulillah rezeki :)

kite punya nuff berhabuk sgt. haha

Razil Tahir said... Click To Reply!

woah! Alhamdulillah~

thanks for the tips! :)
huhuhuhuhuhuhu

Firdawati Rashidi said... Click To Reply!

Alhamdullilah, rezeki tu ...
:-)

Elie Lily said... Click To Reply!

APa lagi mila? open table cepattt! :D

khairul hassan said... Click To Reply!

geram..abg satu BE pon x pernah dpt lagi

aniswany said... Click To Reply!

Rezeki...anis xda rezeki lg nk dpt BE ni.update blog pn malas :p

C.M.A @ CikMoonAdnan said... Click To Reply!

wahhh alhamdulillah..rezeki....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...