Terima Kasih Sudi Like

Thursday, September 22, 2011

#11-status sekarang a.k.a relationship status

www.tips-fb.com

assalamualaikum,

Mungkin ada yg tahu apa status aku skank tapi ramai yg x tahu juga aku kini bergelar 'tunangan' kepada tettt.......rahsia, bkn artis pun xfamous hahaha...

Yang xtau 2 mungkin xberminat nak tau sebab pertama aku bukan mila af @ mila jirin tapi Mila Ahmad ngeh..ngeh...ngeh...2 pasal la xde sape nk tau. Dan yg kedua sebab kowg bukan suka baca blog aku ni kan kowg just nk follow jerk pas 2 tinggalkan link kat shoutmix n said 'i dah follow u, follow me back k.' kan? kan? xyah nak membongak! tau dah memg sampai kiamat kowg xkan tau status aku. Dan sebab ketiga aku memg xde letak gambar En Tunang kat sidebar 2, kenape??? saje jerk xnk letak hahaha...t bila dah kawin dah ade anak baru letak, t anak² taulah ibu dia ada blog comei x? hahaha...pas 2 anak follow blog ibu *__________________*


Oh ya tapi kat FB aku memg mention yg aku dah engaged to ................ [fill in the blank] sebab rata² member FB adalah org yg aku kenal, so haruslah diaowg tau. Ada jugak org yg add aku then aku approve sebab moOd aku baik masa tu. untungla kau aku approved ko kan? dapat jadi kawan aku, tapi add jela tegonya tidak T________T.

Bulan ni dah 3 bulan bertunang. perasaan menjadi tunangan org pada masa ini biasa sahaja ada seronok ada sedih adatla kan. Bila dah jadi tunang org ni pergaulan haruslah dijaga terutama kawan² lelaki takut boleh menimbulkan ketidak senangan En Tunang. mujur En Tunang seorang yg sporting so dia memahami aku. I syg u lebeyla hihihi...

Oh ya mungkin ada yg nak tengok kalau nk tengoklah xnak xyah paksa diri nak klik ye :p ni rentetan perjalanan aku di Hari Pertunangan aku yg lalu pada 04.06.2011 ^_______^
Selamat Menonton!




               

♥Like , tweet and g+ peliss ! ♥

5 comments:

mizzkechique said... Click To Reply!

sudah bertunang?? bila lngsungnya pulak.. hehe

Mila Ahmad said... Click To Reply!

MK-InsyaAllah tahun depan langsung...klu xde aral melintang mudah-mudahan

hamzah ian said... Click To Reply!

wahh... cantiknya time tunang.. tahniah ya

Mila Ahmad said... Click To Reply!

thankzz kamu :)

Khuzrin Kamarudin said... Click To Reply!

Tahniah.. tahniah...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...