Terima Kasih Sudi Like

Friday, September 9, 2011

#7-kisah anda menipu org yg susah nak lupa

www.tips-fb.com

saya nie budak baik memg jrglah nak menipu tapi tipu sunat 2 selalulah muahahaha...sediakan plastik ye kOwang takut ada yg muntah hijau bila baca ayat aku ni

Bak kata nabil, jgn nak membongak! versi usop wheelchair lak, nampak beno nipunye! hehe bohong sunat lah klu xpenah menipu ye dak??? tapi memg aku xpandai nipu, sebab mak ckp biasanya budak² selalu ckp jujur xpandai nipu kan?kan? Aku antara budak² 2 ekekekekek...

Disebakan aku xpandai nipu jadi aku xbyk igtlah cerita penipuan yg berlaku, Biasa klu org ckp tipu ni memg xigt ape yg diaowg buat betul x? eih jap² ape aku cuba sampaikan ni???mcm xde kaitan jerk sila abaikan      * _____*

Aku br je teringat aku penah bersubahat dgn abg aku untuk ponteng sekolah sebab xnk jumpa doktor gigi hahaha...Dahla masa 2 aku dgn abg aku seorang pengawas, bukan mawas harap maklum. Plan baik punya pagi kemain lagi semangat pergi sekolah tapi xsampai pintu pagar sekolah kitaowg melencong ke tmpat lain, standby baju dlm beg, bukan ada buku sekolah pown. tau x kami pergi mane bila ponteng 2?

Jeng..Jeng...Jeng...kami pergi, kami pergi


 ....................



..............



........



                              
baik x kami???ponteng sekolah tapi pergi perpustakaan negara baca buku hahaha kaw hadO???

3 hari jugak ponteng sekolah ari pertama lepas kedua Oke lagi masuk ari ketiga kantOi suda bila kawan abg dtg rumah konon² nk melawat abg yg sakit padahal mak abah xtau yg kitaowg 'tuang kelas' T________T
Sebaik mak xmarah mak cuma bg nasihat jerk yg panjang berjela kat kitaowg. 2 jela yg aku ingat dan xbole lupa sampai skank. masa 2 aku darjah 5 dan abg darjah 6, rasanya 2 jela kerja paling nakal yg pernah aku buat sepanjang zaman persekolahan lepas 2 xde dah sebab aku kan budak baik heeee~~~

abang aku with adik² aku

talk 2 my hand :  [kowg mesti dasyat dari aku kan?ce cite...ce cite...]

               



               

♥Like , tweet and g+ peliss ! ♥

4 comments:

Aku Si Pujangga said... Click To Reply!

haha.. bgus btol... ;)

Mior Syabab said... Click To Reply!

wahhh, baiknya anak ini. alang2 dah singgah perpustakaan ngara tu, singgahla IJN kt sebelah tu..ade jugak keinsafan :)))

nazirah said... Click To Reply!

hehe tak la jaat mane pun
baek je.. siap ponteng pergi
library lg ;)

KIC said... Click To Reply!

ok je..
len kali buat lagi ye..huhuhu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...