Terima Kasih Sudi Like

Tuesday, September 13, 2011

kata kekunci @ keywOrd terpilih

www.tips-fb.com

Klik utk tumbesaran
kata kekunci untuk minggu ni mcm agak menarikla sebab menarik perhatian aku..tapi kOwang aku xtau la kan? ape yg aku nak kongsikan hope dptla membantu kOwang yg mane nak tau sgt pasal cerita yg tertera tapi hnya cerita yg terpilih jela yg aku boleh kongsikan yg lain xdpt den nak nolongnye eih. 

cerita pertama yg terpilih adalah MAJLIS PERTUNANGAN aku, untuk pengetahuan semua aku telah mengikat tali pertunangan pada 4/6/2011 dengan pilihan keluarga aku..hehe..sempOi x???anak mithali la katakan heee~~~nak tgk ceritera sepanjang majlis berlangsung?bOle...^_____________^ kejap er...sila enter kebawah ye... 



kata kekunci yg kedua dipilih adalah DESIGN KEK TUNANG, mungkin ada diantara kowg tidak terlalu cerewet utk memilih kek sewaktu bertunang mahupun berkahwin tapi klu mcm aku, memg suka kek yg cumel dan menarik sebab 2 masa bertunang aku pilih kek dan cupcake yg cumel sama dgn tema majlis iaitu pink putih.nak tgk x?meh sini...

mesti nak tau kan mane aku dan si dia tempah kek 2..bagi mereka yg duduk di area batu pahat dan negeri johor peluang untuk menempah adalah cerah sebab lokasi pembuatan kek yg cumel sgt ni terletak di Sri Medan, daerah Batu Pahat, Johor. Nak tgk design lain yg dihasilkan oleh akak yang ramah sgt nie, kowang bolehla add facebook dia dan tgk sendiri design yg dihasilkan oleh beliau.FB beliau adalah Cuppacake BLicious

kata kekunci yg ketiga ni memg mencuit ati aku MILA PELAKON, oke nak gtau kat sini aku adalah mila ahmad bukan mila jirin atau mila pelakon hehe...ade cerita yg klaka dan mencuit ati disebalik nama mila nie..sejak mila AF yg cumel lote 2 menang dalam rancangan realiti TV Akademi Fantasia terus nama aku famous gak hahaha...nak tau nama penuh dan maksud nama aku..klik SINI

               


♥Like , tweet and g+ peliss ! ♥

5 comments:

PinKy MoMMa said... Click To Reply!

wah naper byk sgt yg cari jue aziz tu huhu..

H.J said... Click To Reply!

banyaknya kata kunci dia..yang kita punyak satu dua jek..haha

Mila Ahmad said... Click To Reply!

ramai peminat jue aziz kOwt..tapi xde entry yg mila buat utk jue aziz 2...:)

NOOR FATIN said... Click To Reply!

dah bertunang ye. selamat bertunang. hehe lawa la gambar photoshoot tu ;D

nuyui a.k.a miss NUSHA said... Click To Reply!

wah2.. slmt bertunang.. lmbt ucap kan..hehe..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...