Terima Kasih Sudi Like

Monday, September 12, 2011

TQ nuffnang

www.tips-fb.com

assalamualaikum,

bila kita buat sesuatu benda mestila ade upah atau ganjaran atau sesuatu yg bole bagi kita keuntungan betul x?jarang nak buat hanya utk suka²..jgn nk nipu er...mungkin ade tapi xsemua..ala memg rata² blogger bila berblogging mesti nak naikkan traffik kan?kan?baek ngaku..jgn nak membonggak tuhan marah...so aku pown tergolong sebahagian dari 2..see aku baik xmembongak..cite yg betul jerk..

Tapi..ada tapinya..hehe...bila earning dah metered rasa malas jerk nk berblog..jadi xsemangat tau yela..bila berblog xde ape pown dpt sebb xde BE yg berjalan..kowg pown mesti penah rasa kan mcm aku rasa nie. 2 BE aku da jadi ME pada hari raya ari 2..sedeynya :'( sebab belum capai target...frust giler bila tgk analitik setiap ari makin lama makin dOwn yela ko 2 asik melantak lemang sampai lupa nk update entry camner traffik nak naek???..bila dah macam 2 jadi mls nk update entry sebab BE dah xde....

BE yg baru aku dpt tuk minggu nie dan 2 BE yg dah jadi ME last week *___*
 Aku try cari moOd & idea untuk blogging jugak..bila malas nk update entry ape yang aku buat ialah 'blogwalking' dari situla aku try cari moOd yg ilang..baca entri blogger 2, komen entry blogger ni...aku buat cam 2 selama 1 minggu..alhamdulillah minat untuk update entry dah kembali ^ ______^. bila dah bersemangat mcm berdiri tegak nyanyi lagu negara ku tu traffik confirm la naek sikit-sikit pas 2 lama² jadi bukit ngeh..ngeh...ngeh..

Tq a lot la kt incik NUFFNANG sebab masih still beri kepercayaan kat blog aku yang naif lagi daif nie untuk mempromosikan iklan² anda..jasa dan baik budi anda akan ku kenang

               

♥Like , tweet and g+ peliss ! ♥

6 comments:

Wanita2u said... Click To Reply!

Jom join giveaway dari Wanita2u pula. :)
Hadiah mmg sangat menarik. Berbaloi-baloi join. Hehehe.

http://portalwanita2u.blogspot.com/2011/09/wanita2u-2nd-giveaway.html

Amirrah Zawani said... Click To Reply!

ok lah tu.. at lis masih ada satu BE :D

fae jamal said... Click To Reply!

tahniah..ade jugak BE..;)

nuyui a.k.a miss NUSHA said... Click To Reply!

wah,tahniah yer..

NOOR FATIN said... Click To Reply!

dapat gak BE kadang2 walau jarang la dapat.. ekekek. tapi setia gak dengan nuffnang :P

NOOR FATIN said... Click To Reply!

dapat gak BE kadang2 walau jarang la dapat.. ekekek. tapi setia gak dengan nuffnang :P

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...