Terima Kasih Sudi Like

Friday, September 23, 2011

selamat tinggal ;'(

www.tips-fb.com

pagi tadi bukan main excitednye nak sign in nuffnang , nak tgk bapelah hasil yg aku dpt utk BE baru yg aku dpt xsampai seminggu rasanya. Tapi amat menyedihkan BE sudah terlebih dulu mengucapkan selamat tinggal dgn aku. Wuargghhh...wuarghhhh...dah xde BE dah...xbest la..ilang semangat aku nak update entry lapan bolas ratus tau :'(

talk 2 my hand : nak BE lagi, klu dpt confirm aku rajin update blog huhu....

               

♥Like , tweet and g+ peliss ! ♥

4 comments:

mizzkechique said... Click To Reply!

hehe..sabr je la.. pasni kn rajin2..

meaw said... Click To Reply!

hahahahahahahha *gelak kejam*












akak!miss u so much :D

Mila Ahmad said... Click To Reply!

tula rajin sgt klu ade BE ni dah xde sedih...

Mila Ahmad said... Click To Reply!

meaw-rindu kamu jugak lama xnampak update blog bizi ya?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...