Terima Kasih Sudi Like

Tuesday, September 27, 2011

nak jerit kuat² bole???

www.tips-fb.com

Assalamualaikum,

Semalam terbukak jewk cikit mata aku,ari nie terjojol keluar bila..bila...bila....nak jerit kuat² bole x???argggghhhhhhhh...bila aku dpt BE lagi hahaha kecoh la minah ni baru 2 BE..tapi lantak p la kan ko Hado????b4 ni BE aku dah jadi ME tgk Nie last week rasanya entry ni. so this week bila aku sign in nuffnang, terkejut mak, nok!dpt 2 ketul BE mau xteanjat boboy!

2la berkat kesabaran aku sebagai seorang yg penyabar *ceh ayat tekan butang lift dgn sendiri* sentiasa blogwalking tanpa henti, ziarah-menziarahi teman² blogger lain..nuffnang berbaik hati memberi aku BE. kowang nak?p la minx kat nuffnang, tu pun klu mereka bagi lah. Kena ingt kalu kita berusaha memg akan ade rezeki untuk kita ^_______^ *senyum lebar*

Walaupun xbyk tapi aku bersyukurlah dgn ape yg ade dari xde ape² ye dak?dgn ni lagi lah bersemangat aku nak update entry 18ratus kali, nak² idea dtg mencurah² ke ladang gandum setelah mendapat 2 ketul BE hee~~~~Terima kasih Nuffnang

               



♥Like , tweet and g+ peliss ! ♥

8 comments:

imHepPie said... Click To Reply!

huhu x reti main nuffnang T_T

Mila Ahmad said... Click To Reply!

mila pown mula² xreti tau tapi mila rajin search pasal nuffnang kt blog kawan²...skank alhamdullah da bole phm!

meaw said... Click To Reply!

waaaaaaaaaaaa,tahniah kak,dah dapat BE tu rajinkan diri bw and update entry tau :D

mizzkechique said... Click To Reply!

tahniah2.. leh belanja.. hehe

Mila Ahmad said... Click To Reply!

meow-tq dik.akan diusahakan merajinkan diri update entry

MK-boleh je belanja BP mall ye..hehe..

aTy _faRed~ said... Click To Reply!

eerr..dah lame tak cek.. harap2 ade rezki..;)

Qhaifa Nur said... Click To Reply!

salam singgah

wah..wah..dah ramai rakan2 blogger dapt BE, nak try lah mana tahu dapat...tahniah

dah follow jom follow baack
qhaifanurin.blogspot.com

Mila Ahmad said... Click To Reply!

kak aty-tryla check kak, untung² ade rezeki hehe...
Qhaifa Nur-tryla yunk,xkena apa2 bayaran pun yg penting jgn putus asa dan sentiasa berusaha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...