Terima Kasih Sudi Like

Tuesday, September 20, 2011

#9- Hari ke 9 apa yang jadi

www.tips-fb.com

ASsalamualaikum,

Aku x ingatlah hari ni hari yg keberapa aku meneruskan cabaran cabaran makan dalam ni mcm dah byk hari tapi aku nak jugak hari ni hari yg ke 9 muley x???

Cuba bygkanlah hari ni hari ke 9 pada aku tau bukan pada kowang oke *_____________*.Aku nak hari ke 9 jatuh pada 15/09/2011. Kenapa? dan mengapa? tarikh tersebut sebab aku punya sukalah haha...kejam x..kejam x....

15/09/2011 bersamaan hari khamis aku amek cuti dimana esoknya adalah 'Hari Malaysia' 16/09/2011 jadi bermakna aku bercuti selama 4 hari ngehngehngeh...

Mencatat sejarah dimana selama bekerja ini adalah yg pertama aku mengisi borang cuti.Bercuti pown sebab menguruskan sedikit 'persiapan' bersama En Tunang. Ini juga kali pertama bersua muka dgn En Tunang setelah 3 bulan bergelar tunangan beliau ^_____^

Oh ya! dah tgk movie 'raya x jadi' yg diarahkan oleh Prof Razak Mohaideen.masih belum tengok? g la tgk sangat best dan kelakar bila gabungan mantap Johan (RL) dan Saiful Apek digandingkan sebagai adik-beradik dalam movie ni dan dipahamkan movie ni dah cecah nilai jutaan ringgit walaupun bape ari ditayangkan di pawagam caya larh...Syabas kepasa pengarah!


Actually nak tgk hantu bonceng tapi tayangan hanya tengah malam jerk. Jadi kitaowg decide tgk movie 'raya x jadi'. Movie ni pown memg xmenghampakan kami, sgt terhibur!movie 'Hantu Bonceng?still dpt tengok gak, sebab ade kawan aku bermurah hati mendownloadkan untuk aku, Movie hantu bonceng sgt best...xmenahan aku gelak guling²...Ape celup..thOqqq...hahaha..xmenahanla
talk 2 my hand : [aku masih confius dgn warna baju nikah.biru turqoise, biru aqua ke hijau turqoise??? sape pandai jawab dia memg pandai hehe...]


♥Like , tweet and g+ peliss ! ♥

2 comments:

shazmir said... Click To Reply!

cun awk cun..!!
xyz4mir.blogspot.com

i am S!L4H.. said... Click To Reply!

biru aqua... heee

semoge berjalan lancar~~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...