Terima Kasih Sudi Like

Thursday, May 16, 2013

Fantasia Shower Scrub Menggebukan Kulit

www.tips-fb.com

Salam

Aku tau ramai wanita yang inginkan kulit gebu bak kapas kan ? Biasalah wanita ni, pantang ada produk-produk kesihatan, kecantikan mesti nak try, tak payah pergi jauh, orang yang menulis ni pun sama, pantang sangatnya. haha....

Biasa kalau aku dah cuba dan feedbacknya sangat memuaskan, confirm aku akan share dengan korang-korang, yela benda baik apa salahnya share kan, sharing kan is caring ! sweet tak i olsssss share dengan korang suma, mila sayaaaaaaaang suma * tiru macam ali raja lawak 7 tu *



Nilah nak habaq mai pasal Fantasia Shower Scrub, tak tau menatang apa ? kalau dah ada shower scrub mestilah produk ni pasal mandian takkan pasal masakan pulak ye dak ~~~

Kulit kita ni kan kadang-kadang...eh tak selalu terdedah dengan udara luar yang kotor sewaktu bekerja, pastu lak seharian duk dalam bilik aircond, pun tak elok jugak nanti kulit jadi kering, kusam jadi untuk nak memutihkan kulit atau gebukan kulit supaya nampak berseri jerk aku syorkan Fantasia Shower Scrub ni

Ia bukan sahaja mencerahkan kulit, tapi menghilangkan daki-daki yang melekat, juga untuk mencerahkan bahagian bawah lengan yang gelap.

Khusus untuk penjagaan kulit yang rapi. Ianya mengandungi manik-manik halus yang bertindak menanggalkan sel-sel kulit mati bagi menyerlahkan kulit korang agar kelihatan bersih, segar dan putih.Bau dia wangi tau macam sabun mandi tu. So kalau korang nak guna hari-hari sebagai sabun pun boleh :)

Dengan agen pemutih dari ekstrak semulajadi (buah terpilih) berkesan mencerahkan kulit. Ianya juga berkesan membantu memecahkan lemak.

Kegunaan:

1) Mempunyai "extra whitening" (agen pemutih semulajadi) berkesan mencerahkan kulit.
2) Mempunyai agen anti lemak, membantu melangsingkan tubuh.
3) Adunan agen pencuci semulajadi dan minyak aromatheraphy berkesan menanggalkan
4) kotoran degil dan sel-sel kulit mati serta merehatkan tubuh badan yang keletihan.

Ada yang berminat nak cuba scrub ni? jomlah kita gebu-menggebu berjemaah haha....

Tak mahal cuma RM26.00, 300 ml. kat mana nak dapatkan, korang klik Facebook ni just pm je kalau nak buat pembelian ye. Tak pun email je kalau berminat. Ni emailnya shadee@yahoo.com


Aku yakin korang akan berpuas hati sebab aku yang pakai pun berpuas hati...

♥Like , tweet and g+ peliss ! ♥

10 comments:

Sheila Salim said... Click To Reply!

assalamualaikum mila. bestnya scrub! sental mana yang patut tu besttttt. hihi, sheila pakai brand guardian. lagi murah. huewhueww

PinKy MoMMa said... Click To Reply!

suka berscrub..kulit terasa lembuttt jer..feeling pengantin baru hehehe

C.M.A @ CikMoonAdnan said... Click To Reply!

sangat suka scrub..best bila sental2 kulit badan ni kan... geram tgk klu daki2 ni tau.. huhu

Innanie | Ariffin said... Click To Reply!

i love scrub too! :)

Nory Zoulkefle said... Click To Reply!

patutlah mila gebu je..inilah rahsia dia ek..
ok nnt nak try jugak lah...
nak gebu macam Mila jugak...hehe

mama3heroo said... Click To Reply!

menarik jgk produk ni

::EIDA:: said... Click To Reply!

nnti ida pm la.. hehehhehehe

ieda immi said... Click To Reply!

menarik ! ;)

Rosmiza Ali said... Click To Reply!

Macam best je produk ni.. Terjah! Hoho!

nadia farahida said... Click To Reply!

nakkkkkkkkkkkkkk! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...