Terima Kasih Sudi Like

Monday, May 27, 2013

Peugeot Lounge @ Subang Skypark Terminal

www.tips-fb.com

Salam


Rentetan dari cerita #TSDayOut , lepas je kami siap jelajah Subang Skypark kemudian diberi peluang memandu kapal terbang dekat SimFlightKL perut dah mula lapar, tengok jam oh, dah masuk tengahari patutlah perut bernyanyi rentak zapin johor.


Kemudian kami dibawa menikmati hidangan makanan dekat Peugeot Lounge, makanan kami ditaja dari Restoran  Bubba Gump. Kalau dah lapar makanan apa pun sedap ye dak ? Oke mari cerita pasal Peugeot Lounge.

Sebut Peugeot semua orang tau ia adalah jenama kereta tapi kalau sebut Peugeot Lounge kat Skypark Subang ramai yang tak tahu. Tempatnya sangat ekslusif dan elegant kata kooO~ high-class gitu.Peugeot Lounge ni merupakan satu-satunya ruang istirehat eksklusif yang pertama di lapangan terbang khas buat pemilik kereta Peugeot dan ahli berdaftar. Nak masuk tunjuk pass tak pun tunjuk jerk kunci kereta Peugeot, korang bolehlah menikmati kemudahan yang disediakan.

Antara kemudahan yang terdapat dalam Peugeot Lounge :

  • Kemudahan internet dan WIFI
  • Menonton TV ( Astro )
  • Surat khabar, majalah dan bahan bacaan yang lain
  • Bilik Mesyuarat
  • Bilik VIP
  • Paparan maklumat penerbangan



Dekorasi yang terdapat dalam Peugeot Lounge

Peminat tegar kereta-kereta mewah macam peugeot ni korang memang patut pergi sini. Rasa segala kemudahan yang disediakan sangat selesa u olssss. Oke, dah cuci mata dekorasi kat Peugeot Lounge, kita tengok menu makanan yang disediakan oleh Restoran Bubba Gump





Hoiii sedap sangat walaupun aku tak berapa gemar western-western ni tapi still boleh makan, lagipun free sape tak nak perut pun dah lapar habis semua balun jela. Makanan sedap tempat makan high class, boleh berangan kejap jadi orang kaya kihkihkihkih....

Alamat Peugeot Lounge :

Peugeot Lounge,
M18A, Skypark Terminal
Sultan Abdul Aziz Shah Airport,
47200 Subang, Selangor

Tel :03-78400312

Waktu operasi : 6.00am- 9.00pm

talk to my hand : lemau semacam aku rasa, update entry pun macam nak tak nak T_______T

♥Like , tweet and g+ peliss ! ♥

7 comments:

C.M.A @ CikMoonAdnan said... Click To Reply!

hehe..free kan..bedal aje.. lgpun ngah lapar kan..

nadia farahida said... Click To Reply!

alaaa malasnyaaa nak buat entry nii bolehhhhhhh :P

PinKy MoMMa said... Click To Reply!

bubba gump? wahh kerlas okeh..run forest run hehehe..

dik makan free adalah sedap okeh ;)

Sheila Salim said... Click To Reply!

Assalamualaikum mila. sheila baca je, tapi tak masuk otak pula. hehehe kena pergi sana, explore baru boleh paham kot. hehehhee ;p

Qashmere said... Click To Reply!

Assalam sis...

Salam kenal...Bestnya dapat jemputan event macam ni..lagi2 dapat makan free kan?

p/s: bestla blog ni bnyak info. nak follow lah heheehe..jgn lupe follow balik tau..take care

Remy hazza said... Click To Reply!

free..... mestilah best.....tapi remy suka dgn cara food display tu...meanrik sangat...... nature kitchen life....

::EIDA:: said... Click To Reply!

milo yaya nory. asik makan jewwww.. muahahhahhahaa

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...