Terima Kasih Sudi Like

Wednesday, May 29, 2013

Pasang Bloglist Dalam Blog

www.tips-fb.com

Salam

Sapa suka baca blog picisan aku angkat kening, oke fine takde pun kan sentappppppp mak
T______T. Takdelah kalau ada yang sudi baca hari-hari entry aku yang kadang-kadang suka merepek-meraban walaupun terpaksa walaupun dalam duka melara aku nak cakap thank you very damn much. Terharu i u olsssss...

Tapi kalau ada diantara korang yang tetiba sentap pulak dengan aku sebab aku tak pernah datang blog korang ni, masa nilah caranya nak balas dendam, sebab mulai bulan 6 ni aku nak start buat bloglist setiap bulan maknanya setiap bulan bloglist akan diupdate.

Ini bertujuan aku takkan miss satu blog pun daripada korang yang dah pernah datang ke blog aku, kadang-kadang ada blogger follow blog aku tapi bila aku nak klik blog diaorang takde pulak URL aku rasa macam my bad. my bad. my bad sangat ! so bila ada bloglist bulanan ni antara benda wajib aku buat bila online  aku terus ke bloglist aku.

Macamane nak blog korang jadi bloglist aku ? kacang lodeh jerk :

  • haruslah follow blog aku dulu *  kalau dah follow tinggalkan url blog dekat komen entry ni *
  • like Pages FB aku * wajib sebab bloglist akan diupdate di pages FB *
See, mudah je kan ? so sape cepat dia dapat ! harap lepas ni aku bolehla blogwalking ke blog korang tanpa rasa serba dan salah :p



Motif apa nak letak gambar ni erk? tapi aku rasa ia sangat klasik, ilham laki aku nilah yang nak gambar nampak lama ikutkan jelaaaaa, xsabarnya nak tunggu weekend. ada surpriseeee menanti untuk ulangtahun perkahwinan yang pertama  huhuhu...


♥Like , tweet and g+ peliss ! ♥

19 comments:

Sheila Salim said... Click To Reply!

Assalamualaikum, yeayyy mila buat bloglist! rajin2 update tau... sheila nak masuk bloglist mila! dah like fanpage mila, http://www.sheilashahfiekry.my

nadia farahida said... Click To Reply!

milo tak letak yaya dalam bloglist milo memang menempahhhhhhhhh maut sangatttt :p yaya follow blog milo 2 kali kottt. kehkehkeh

penaberkala said... Click To Reply!

tak letak link blog kite, kerat 14,hahahaha

Anis Shafeera said... Click To Reply!

http://anisdienda.blogspot.com/...hai kak..silela lawat2 blog sye..
sye bru lgi,slalu sye usha blog akak n kwn2 akak..best2 sume..buat inspirasi sye.. :)
anyway..tqvm sgtt

With Julia said... Click To Reply!

Weeeeeee suka2...http://heartstoryteller.blogspot.com/ jemput dtg ke blog umi Qi ye :)

innanie ariffin said... Click To Reply!

Patik mahu menempah nama. Izinkan patik menumpang lalu! Segala syarat telah dipenuhi. ;)

ADILLA said... Click To Reply!

singgah sini!!!! :)

http://qaseh-moon87.blogspot.com/

Kucing Hitam said... Click To Reply!

jom sapa nak bloglist
http://www.kucinghitam.net/2013/05/jentayu-spa-milik-sheila-majid.html

Roziah Muhammad Nor (Ci'e) said... Click To Reply!

Sudah like page n done follow..Cie tak reti sangat blog2 nih..hihi..tp teringin jugak nak d bloglist kan..

http//:syafiyahluv.blogspot.com

Kalau sudi like my page ye
https://www.facebook.com/syafiyahvitashoppe

Tq..

::EIDA:: said... Click To Reply!

tak letak ida, ida hempap milo!! hahahhahaha

Seri_Najwa95 said... Click To Reply!

sudah follow dan like page mila. saya follower yg ke 973. harap-2 saya terpilih untuk bloglist mila :) ini blog saya ---> http://younggirldream.blogspot.com/

Nory Zoulkefle said... Click To Reply!

jgn lupa letak nory sekali...kite kan kembar...ehh tetiba...kuikuikui...

xila dot said... Click To Reply!

atotototo yup klasik dan comei...semoga bahagia till jannah ya

anis syazwani said... Click To Reply!

dah follow and dah masuk dlam bloglist kite jgk :)

http://syahanisdreams.blogspot.com/

hainom OKje said... Click To Reply!

Baru pertama kali datang sini ...
http://hainomokje.blogspot.com

Mohd Hakim Faiz said... Click To Reply!

Pertama kali melawat blog sini ..

http://www.mhakimfaiz.my/

FB : https://www.facebook.com/MHakim.Network

PinKy MoMMa said... Click To Reply!

tak sabar juga tunggu suprise itu ekekeke..suka excited bg pihak org lain hahahaha..

Remy hazza said... Click To Reply!

nak tumpang jugak kat bloglist tu...he3

saya tak tipu....nina the mummy n the boys said... Click To Reply!

sape tak nak kan!!!!
http://ninathemummyntheboys.blogspot.com/

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...