Terima Kasih Sudi Like

Wednesday, May 8, 2013

WW- Souvenir From Sydney

www.tips-fb.com


Setelus semulus sekudus hatiku nak ucapkan ribuan terima kasih buat sahabat baik dan gaduh ku yaya yang sudi tolong belikan souvenir ni dari sana, aku tak kirim dengan air liur je tau tapi kirim duit sekali hehe...Nampak baju putih tu, yaya belikan untuk aku sweet tak? Dah gaduh-gaduh pun belikan jugak, sayang kau lah forever n ever. k.bai

talk to my hand : Sumpah mood ke laut sekarang ni -.='

♥Like , tweet and g+ peliss ! ♥

11 comments:

Nory Zoulkefle said... Click To Reply!

wahhh ada bau sydneyy lah...haha

Sheila Salim said... Click To Reply!

Assalamualaikum. waaa bau kedai...

Rosmiza Ali said... Click To Reply!

Best dapat couple mug tu! ^^,

Elie Lily said... Click To Reply!

cantikkk! nak pergi sydney jugaklah! hihi

Firdawati Rashidi said... Click To Reply!

Seronoknya dpt cenderati dr yaya,sama mcm nory ye =)

boni kacak said... Click To Reply!

nak pinjam setahun boleh tak???hehehe

With Julia said... Click To Reply!

wauuuu best yer....dasat hadiah dari abroad!

PinKy MoMMa said... Click To Reply!

banyaaaakkkknyerrrr...kalau akak ni..lompat bintang 50x..hahaha

yaya ni memborong betul kat sana hehehe ;)

::EIDA:: said... Click To Reply!

Curik mug milooooo.. Haha

nadia farahida said... Click To Reply!

sekali lagi nak cakap, boleh tak korang jangan buat yaya terharuuuu T___T

Remy hazza said... Click To Reply!

kalau kirim air liur... balik pun dapat air liur jugak ler...... he3

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...