Terima Kasih Sudi Like

Tuesday, May 14, 2013

Star Trek Into Darkness 3D at One Cinemas

www.tips-fb.com

Salam

Fuh ! minggu lepas Sabtu dan Ahad boleh dikatakan fully activities bersama blogger,sangat seronok walaupun penat tapi berbaloi sebab banyak ilmu pengetahuan dapat ditimba, dulu sekolah belajar tak tinggi sekarang dah tua, eh, dah tua sgt ke aku ni mmmmm.... seronok pulak nak belajar macam-macam :).  Sabtu terlibat dengan event #TSdayout at Skypark Subang ( next entry aku cerita tau ). Ahad pula aku dapat jemputan sebagai wakil media blogger untuk tayangan filem Star Trek Into Darkness 3D dekat One Cinemas.


Seperti biasa, aku perkenalkan antara blogger yang hadir pada hari tersebut :-


Biasa korang dengar MBO, TGV, GSC kan ? Pernah dengar pawagam One Cinemas? mungkin ada yang dah tau dan mungkin ada yang tak tahu kan, meh aku nak sharing pasal sesuatu yang baru yang korang patut pergi dan rasa kemudian nilaikan lah oke ke tak pawagam tu, kenapa korang patut cuba ? sebab aku dah cuba korang kenalah cuba boleh gitu ~~~ haha....

One Cinemas ni memulakan operasi pada 19 Januari 2013, terdapat 6 buah panggung digital termasuk 1 panggung 3D untuk tayangan filem.Memiliki bilangan tempat duduk sebanyak 767, kira besar dan luaslah jugak panggung ni kan ~ masih tak ramai lagi pengunjung yang datang kat One Cinemas Spektrum Ampang sebab masih baru, tapi kalau aku, aku suka sebab tak perlu nak beratur panjang atau bersesak nak beli tiket. Staff kat situ semua friendly u olssss....


Nampak tak ada seekor kumbang ditengah tu, beliau adalah orang kuat One Cinemas Encik Ady namanya, beliau yang invite kitaorang untuk mewakili media blogger tengok filem yang bagi aku gila gempak niiii ~

Sepanjang berada dalam panggung tu, aku sangat berpuas hati dengan fasiliti yang disediakan dari segi penghawa dingin, sound system tempat duduk semua selesa, yela sebab masih baru kan kalau dah lama nanti aku harap masih sama atau di upgrade lagi heee~~~tandas pun dekat je dengan setiap panggung,jangan tak tahu tandas pun selesa gak macam nak tido aku rasa haha....*melebih pulak ~~~*. Tempat parking pun senang :)

Berbalik pada movie yang ditayangkan Star Trek Into Darkness 3D tu, bagi aku movie ni best giler kot ! tu bagi aku kalau korang tak tahulah kan, atau aku je yang baru tau yg cete ni best, aishhhh ~ rasa batak pulak baru tengok movie Omputih ni kuikuikui... Super Duper best sampai terkesan dihati beb sungguh tak tipu T____T


Sedikit sinopsis yang dibuat laki aku, sekarang ni entry kami berkongsi aku buat ayat sikit laki aku karang ayat sikit, lama-lama blog ni jadi blog husband & wife gituuu ~. haha...

Star Trek Into Darkness kali ni merupakan kesinambungan dari Filem yang ditayangkan pada tahun 2009 dulu. Dalam filem ni interaksi antara Kapten James T.Kirk dan Pegawai Turus Pertama Spock lebih padat dimana ianya mengukuhkan persahabatan mereka berbanding dri filem sebelumnya.

Antagonis dlm filem ini pula ada 2 orang, Khan Noonien Singh atau Khan ( watak hitam ini pernah muncul dlm filem ke-2 Star Trek : The Wrath of Khan pada thn 1982 ) yang mana pada asalnya dikawal oleh Laksamana Armada Alexander Marcus yang licik tapi akhirnya memberontak memerangi Pertubuhan Starfleet secara solo.

Dapatkah Kapten Kirk dan krunya mengalahkan Khan dari menghancurkan Bumi ? Jeng..jeng...jeng...tetiba aku yang rasa suspen walaupun dah tengok -.='. Kalau nak tau kesudahannya, mailah datang One Cinemas, alami pengalaman menonton wayang secara 3D.

Oh ye, berita baik untuk korang yang ingin mendapatkan tiket free, mudah je korang perlu like FB One Cinemas kemudian PM nama dan details korang. Haaaa ape tunggu lagi like lah sekarang. :)

Tak tahu alamat One Cinemas ni kat mane ? Aku bagi alamat k.

3rd Floor,
Spectrum Shopping Mall,
Jalan Wawasan Ampang 4/2
Bandar Baru Ampang
56000 Ampang

tel : 03-4203395

tak pun korang boleh terjah laman web diaorang http://www.cinema.com.my







♥Like , tweet and g+ peliss ! ♥

14 comments:

Sheila Salim said... Click To Reply!

Assalamualaikum. rezeki you all, memanjang jadi media blogger.. hihihiih :)

Syuk Ry said... Click To Reply!

citer ni baser jer.. tapi klo tgok 3D mmg the best ow.. jgn lupa baca review citer star trek kat sni juga..

http://syncronizeq.blogspot.com/2013/05/film-review-star-trek-into-darkness.html

Rosmiza Ali said... Click To Reply!

Wow! Syoknya dapat tengok wayang pree.. =)

Eiqa Almond said... Click To Reply!

Waahhhh !!
Gilee best dapat keluar cenggitu..
Ohh, spectrum..
Eiqa tahu tahu tahu..

QA's ~ mamapapa said... Click To Reply!

seronoknya gather geng2 blogger..salam kenal..jmput follow kmbali :)

Ratu Hatiku said... Click To Reply!

wah bestnya dpt tgk filem nie ramai2..lg plak free 3D lagi.. Rezeki kan.. Alhamdulillah... :)

C.M.A @ CikMoonAdnan said... Click To Reply!

wahhh...syok gitu....

mama3heroo said... Click To Reply!

haip mila..tq singgah blog m3h
salam kenal
done follow sini

Cik Puan Rara said... Click To Reply!

wow.best nya!

::EIDA:: said... Click To Reply!

Khan hensem! hehehhehehhee

ieda immi said... Click To Reply!

bestnyaa dpt tgk ramai2 nie ..
citer nie katanya sedap kan ;)

PinKy MoMMa said... Click To Reply!

akak dah lama tak tengok wayang..kalau nak tengok kena ada citer kartun kat wayang hahaha sbb kalau tak abg ngah tunjuk perangai cantik dia huwaaa

AbgferOz said... Click To Reply!

Amboihh.. untung la gi tgok wayang dngan org pemes² hihihi :)

nadia farahida said... Click To Reply!

Yang tak sabar nak tengok Fast Furios 6 :P

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...