Terima Kasih Sudi Like

Sunday, May 19, 2013

#TSDAYOUT To Skypark Subang With Firefly & SimFlightKL

www.tips-fb.com

Salam

Sebut TSDayOut semua macam tak tahu, tapi kalau sebut nama penuh Tourism Selangor mesti orang cakap OOoooo...oke mesti tau kan ? TSDayOut bermaksud Tourism Selangor Day Out kalau tak paham jugak search google translate naaaa...cari maksud dalam bahasa melayu k.

Kalau korang nak tau Tourism Selangor ni bergerak sangat aktif dimana setiap bulan ada je aktiviti-aktiviti yang mereka lakukan. Blogger-blogger memang selalu join aktiviti mereka, antaranya akulah hehe....Acely ni adalah aktiviti pertama aku bersama Tourism Selangor, apa yang aku boleh cakap..Best Oiiii....fun giler !  selain dapat kenal dengan blogger lain, kita dapat tambah ilmu yang tak berapa nak ada ni...

Kotlah ada antara korang nak join mailah kita meriahkan bersama Tourism Selangor, Bestnya susah nak cakap lahaiiii korang join dulu baru tau.Oh ye kebanyakkan aktiviti Tourism Selangor ni dibuat di sekitar Selangor.

 Layari :- 

Twitter

Facebook

Website

Mungkin ada yang tertanya-tanya macamana aku boleh join event diaorang hari tu, Yaya yang bagitahu suruh isi form tu mana tau kot-kot terpilih, so apelagi aku, Nory dengan Eida cepat-cepatlah isi form online tu. Tapi sayangnya eida tak tersenarai untuk join event tu, maka tak cukupla satu geng kami

Cuba teka mana nama saya ;)

30 nama telah dipilih secara rawak, Event ni berlangsung pada 11 MEI 2013 bertempat di Skypark Subang, bermula pada pukul 8.30 pagi sehingga pukul 3.00 petang. Maknanya satu harilah kami bersama Tourism Selangor ni :)


Banner Tourism Selangor





Masa ni time mendaftar nama, kami daftar jerk terus diaorang bagi baju T-shirt Tourism Selangor warna kuning.topi tulis Skypark Terminal dengan badge tulis nama sendiri.


Pakaian aku dah macam bendera Selangor dah ni kuning merah, kebetulan babe kebetulan heeee~ Nampak kad tu apa ntah namanya tapi kalau kita nak masuk kawasan lapangan kita kena ada pass tu rasanya

Kitaorang dibawa tawaf satu Skypark Subang,semua tempat kami jelajah pejabat operasi diaorang pun kami terjah, lapangan terbang dimana Firefly mendarat kitaorang pergi, best sangat ! Nanti aku buat satu entry lebih details mengenai Skypark Subang, Firefly dan SimflightKL tunggu yaaaa..

Sebelum ni mungkin ada diantara kita yang tak tahu apa tu Skypark Subang, macam akulah lalu je tapi apa yang ada dengan Skypark tu tahu, Skypark tu adalah lapangan terbang dimana Firefly Airlines berpusat disitu selain Pulau Pinang, destinasi yang dituju semua tak tahu kan???, haaaaa...inilah tujuan Tourism Selangor anjurkan event ni, supaya kita diberi pendedahan tentang kewujudan Skypark Subang ni.Happening sangat weiii. Kalau nak cerita satu-persatu 3 hari 2 malam takkan habis so aku devide kan part by part eh ~~ tunggu tauuuuu


Ini antara blogger yang hadir pada event yang dianjurkan oleh Tourism Selangor

Thank You Tourism Selangor for the awesome experience







♥Like , tweet and g+ peliss ! ♥

5 comments:

nadia farahida said... Click To Reply!

yeayyy dah siapppp

ameris said... Click To Reply!

bestnya join TSDayOut ni... nak join jugak lah next event.

Mek Onie said... Click To Reply!

TERBAIKLAH KORANGGGGG :D

Rosmiza Ali said... Click To Reply!

Wahhhh! Bestnya2! Cepat2 update next part.. Tak sabar nak tau nih.. =)

PinKy MoMMa said... Click To Reply!

bestnyerrrr nak join gakk hahaha..ada hati jg tu..tp memang suka event2 camni kan dik..meriah jer ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...