Terima Kasih Sudi Like

Friday, May 3, 2013

Gambar Shera Ayob sarat mengandung

www.tips-fb.com

Salam

Orang lain yang 'pregnant' tapi aku yang terujaaaaaa bole ??? Yelaaaa tumpang gembira bila tengok artis kesukaan bergambar dengan 'baby bump' yang kian lama kian membesar. Kalau dah aku tengok pun terujaaaa dah tentu-tentulah mommy to be dan daddy to be berganda teruja menanti kelahiran baby sulung mereka.

Nah bagi tunjuk sekeping gambar yang cumel sangattttt~


Ala tomei-tomei

Mereka ni totally cute sangat oke !....sepadan sangat. Aku memang follow FB,instagram dan blog Zahiril Adzim tu. Segala aktiviti dan lakonan terbaru dia, dia akan update kat FB. Dari diaorang bertunang sampailah sekarang suka mengikuti perkembangan diaowang, aku pulak xsabar nak tunggu kelahiran baby Shera macam aku yang pregnant hahahaha....

Selamat menjadi ibu dan bapa buat mereka :)

♥Like , tweet and g+ peliss ! ♥

19 comments:

onie said... Click To Reply!

waaa,napok baby bumppppp,omeinyo shera ni

Mila Ahmad said... Click To Reply!

@onie
cumel kan dik hihihi....

:: Mrs.Eady :: said... Click To Reply!

cumilllll :)

nuyui a.k.a miss YUI said... Click To Reply!

comel sgt!

puan.mila said... Click To Reply!

Eh xmalu nmpak pusat trjojol..time preggy tula y xsuka tgk..hehe

Nory Zoulkefle said... Click To Reply!

comelll pusat dia...kihkihkih

su said... Click To Reply!

Cute couple nmpk pusat je y xsyok huhu

mamawana said... Click To Reply!

Tahniah n comel pusat makin membosar tu...

Sally Yatiey said... Click To Reply!

Comel2! ;D

Ratu Hatiku said... Click To Reply!

kecik jerk perut dia..selalu kalau ank sulung mmg mcmtu..
Semoga cpt2 dpt baby ya.. Amin

Nurul Ain Zulkarnaind said... Click To Reply!

btol comel

Eiqa Almond said... Click To Reply!

Apee lagi kakk..
Ambik jd anak angkat leee, kihkihh
Peminat setiaa betul akak nie ye..

With Julia said... Click To Reply!

Suka tgk mommy preggy...bertambah2 comel :)

::EIDA:: said... Click To Reply!

nampak pusat timbul.kikikikii

Fifi Nadhrah said... Click To Reply!

perut seksi!~

Rosmiza Ali said... Click To Reply!

Betul2! Cute sangat pasangan 2 orang ni tau! Bila la time kita pulak nak berbaby bump kan? Teringin sangat nak rasa pengalaman pregnant macam ibu2 lain..

PinKy MoMMa said... Click To Reply!

suami isteri homey homey kann..nnt anak pun cute jg mcm mommy daddy dia ;)

nadia farahida said... Click To Reply!

SEKSEYYYYYYYYYYYYYYYYY

Remy hazza said... Click To Reply!

harap2 baby nanti pun sama sweet macam mak dan ayahnya....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...