Terima Kasih Sudi Like

Monday, May 13, 2013

Muka Sendiri Dalam Utusan Malaysia

www.tips-fb.com

Salam

Gempak tak tajuk entry, amek kau tajuk macam tak boleh nak blah aku rasa tapi aku tak fedulikkkkk walau badai melanda, walau laut bergelora aku nak buat jugak tajuk yang gila gempak tu muahahaha...Itu adalah sebahagian keterujaan, erkkkkk ? cuma sebahagian sahaja ye ! keseluruhan  keterujaan aku belum tampil lagi kalau tampilkan jugak mau aku sendiri yang fengsannn~

Gambar laki aku pun ada beb ! Haiii, untunglah abang dapat bini blogger kan ? kuikuikuikui..... *tangandibahumatakeatas*

First of all, i would like wish thanks to my beloved blogger friend Nory sebab sudi letak gambar aku dalam surat khabar * nampak guna ayat skema beb ! kau hado ???*  Wartawan tu temuramah Nory bukan aku er, tapi memang sentiasa nak over letak tajuk entry tak boleh blah, konon-konon tu macam cerita akulah haha....


Cerita tu berkenaan dengan percutian bajet ke USS yang kitaorang pergi tempoh hari so haruslah ada muka aku, sebab kami-kami semua ni biasa kalau sorang masuk paper atau majalah atau ada event mana-mana yang sorang tu akan heret 4 orang yang lain join jugak. kira macam pakejla "buy 1 get 4 free" kihkihkihkih....

Dan lebih gigihnya pagi keluar muka dekat Utusan Malaysia petang tu jugak aku, NoryYaya pergi cari frame dekat Kaison KL Festival Mall. Nampak-nampak macamane terujanya bila muka sendiri keluar surat khabar !!! tu baru sipi-sipi je muka aku belum lagi gambar aku penuh satu surat khabar tu maunya aku pitammm bangun balik 44 hari ! *dah macam orang pantang bersalin jerk :p* 


Alhamdulillah, ada jugak rezeki keluar surat khabar kan, hope lepas ni makin banyaklah gambar aku keluar surat khabar lagi, eh, eh,apa aku taip ni, macam tak bersalah jerk statement aku ni  hahaha....Apa yang penting ini semua bukan poyooooo~~~ *ayat kat atas ni macam mintak orang lempang 150 juta kali je kan ? *



♥Like , tweet and g+ peliss ! ♥

17 comments:

nuyui a.k.a miss YUI said... Click To Reply!

makin glemer sis..hihi

Sheila Salim said... Click To Reply!

Assalamualaikum. untunglah terus frame kau. hahahhahaa. hebat!

ameris said... Click To Reply!

wahhh... kemain dah skrg mila nih.
#nakkk jugak muka masuk paper...

Rosmiza Ali said... Click To Reply!

Glamer la blog Mila ni nanti.. =)

Cik Puan Rara said... Click To Reply!

wow,siap frame kan.hehehe.best2.

C.M.A @ CikMoonAdnan said... Click To Reply!

wahhh glemerr u.......

Nisah Idham said... Click To Reply!

Glemers CIk MIla ehh..
Nisah nampak keterujaan itu. hehhee

Nory Zoulkefle said... Click To Reply!

phewwwwit....nak sign...

puan.mila said... Click To Reply!

glemer la uolls lps ni..hehe

Ratu Hatiku said... Click To Reply!

hihihi..oklah tu... frame esk2 leh tunjuk kat anak cucu.. bukan senang nak masuk paper tau... :P

Firdawati Rashidi said... Click To Reply!

Makin femes la mila, hehe
I like :-)

PinKy MoMMa said... Click To Reply!

pasni leh mnta autograph eekekeke..jeles nyer tgk korang ni asyik jalan jer..taja la ahkak ni hahaha

#ada hati lg nak berjalan kannn ;p

::EIDA:: said... Click To Reply!

muke titew pun adoooo.. hehehhee

Remy hazza said... Click To Reply!

wah...glamer nyer...... bertuah badan.....

pink.plate.liyana said... Click To Reply!

auwwww..retis!

Eiqa Almond said... Click To Reply!

Hahahhaaa
kelakar laa akak nie.!
untung leee masuk paper..
suami akak pun untung lee.. ekkee

penaberkala said... Click To Reply!

pemes nye dieeee
nak signnnnnnnnnnnnnn

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...