Terima Kasih Sudi Like

Monday, July 4, 2011

sebulan suda...

www.tips-fb.com

assalamualaikum,


 Ari ni genap sebulan mengikat tali pertunangan bersama si dia.Bermakna sebulan jugak kami xjumpa tapi tak terkejut pown sebab b4 tunang dulu pown hampir 6 bulan kita xjumpa kan?kan?.Makna xnya en tunang di Pahang mila pulak di Kuala Lumpur memg sush nak jumpa nak² en tunang memg sentiasa cibuk dgn tuntutan kerja beliau.So far so good tiada dugaan yg hebat buat masa skank,cuma masing² terlalu sibuk dgn aktiviti masing² dan harap sgt semoga kami tabah menempuh dugaan dimasa akan datang...

Saya tahu anda begitu komited dgn kerja di tempat baru saya paham *ceh,,padahal menangis xberlagu daha* dah lali sgt dah, saya kan seorang yg memahami haha...(^____^) Kalau tetiba nanti abg termimpikan mila sila hubungi mila di talian kena tOl 019-2411*** oke!sedia menunggu panggilan berbayar anda huhu...

Harapan mila semoga perhubungan yang disatukan atas restu ibubapa ini akan berakhir dgn kebahagiaan kelak!Amin :)  Nak tuju lagu bole x???*tetiba mengedik muahahaha...*



 Kalau nak tau lebih lanjut ceritera kami bole klik dibawah :-
talk 2 my hand :[xnk publish entry nie kat FB sebab saya tahu dia mesti stalker bolg saya haha....(^____^)
               

♥Like , tweet and g+ peliss ! ♥

6 comments:

khairul said... Click To Reply!

best nya nk meniti hari bahagia kan ..cik mila ?

Mila Ahmad said... Click To Reply!

belum lagila bang..
perjalanan masih jauh lagi..
persediaan jewk dilengkapkan :)

aTy _faRed~ said... Click To Reply!

alololo..siannyer.. tak per..jarang2 jumpe jarang2 gadoh nanti..:) asalkan masing2 tau setia dan menjage hubungan..insyaallah akan dipermudahkan segale..:)

Mila Ahmad said... Click To Reply!

amin..terima kasih kak..:)

.cqyn. said... Click To Reply!

dah tunang ye? thniah laa ye. btw, aishiteru sgt bessss !

Mila Ahmad said... Click To Reply!

ye..ye..dah tunang..lagu 2 memg best :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...