Terima Kasih Sudi Like

Monday, October 8, 2012

Majlis pernikahan

www.tips-fb.com

Assalamualaikum and hello :)

 Baru je dapat album gambar majlis pernikahan dan persandingan aku dari OP. Masuk hari ni dah 18 juta kali aku tengok *nampak beno nipunya* seyes teruja tengok muka sendiri bila make up hahaha...nampak sengal tapi masih cute disitu. Tak nak cakap pape nak senyum sepanjang hari ni, kita layan gambar er... Gambar akan diupload part by part *bajet retis*. Ni gambar masa upacara akad nikah.




















talk to my hand : letak sikit je gambar kang ada yg muntah lak kang ! next entry majlis persandingan lak. stay tuned :)


♥Like , tweet and g+ peliss ! ♥

19 comments:

C.M.A @ CikMoonAdnan said... Click To Reply!

mesti laa tersenyum2 kan.. make up nampak cantik sangat :)

CikPuanIsteri said... Click To Reply!

teringat album kawen ktorg..kene tipu ngan photographer..smpai skrg bayang pon xnmpak.. T____T

Mila Ahmad said... Click To Reply!

@C.M.A @ CikMoonAdnan jgn kata senyum sengih2 mc kerang busuk dah ni. make up make me so pretty kan ? kan ? haha....

Mila Ahmad said... Click To Reply!

@CikPuanIsteri la yeke? nani amek photografer mane?

Dkna Abza said... Click To Reply!

cantiknya inai...

selamat pengantin baru :)

Qhaifa Nur said... Click To Reply!

cantik gambar kawen....
hari2 tgk sure tak jemu....
make up pun cantik juga....

CikPuanIsteri said... Click To Reply!

@Mila Ahmad

amek parit raja punya...
masa tu kan nani keje kat sarawak..so xde masa nak cari juz search kat Mr.Google j..bila blk johor g jumpe die janji mcm2..last2 hampeh j... =(

Lyaa Suriany said... Click To Reply!

aduhai akk
seronok sgt tgk gmbr kawen org ni

Mila Ahmad said... Click To Reply!

@Dkna Abza tq, acely dah jadi pengantin lama dah huhu..

Mila Ahmad said... Click To Reply!

@Qhaifa Nur hihi..tulah tengoklah gambar kahwin sampai rosak T___T

Mila Ahmad said... Click To Reply!

@CikPuanIsteri nani dah byr full ke ? tergamaknya la buat pengantin mcm tu.

Mila Ahmad said... Click To Reply!

@Lyaa Suriany cepat kawin dik huhu...

CikPuanIsteri said... Click To Reply!

@Mila Ahmad
nasib xbayar full lg masa tu..tp mmg frust la..dah la seklai seumur hidupkan...

Mila Ahmad said... Click To Reply!

@CikPuanIsteri Tula memg frustlah kalau mila, mila gegar jek diaowang tu pulangkan duit kita.

dhiashahida said... Click To Reply!

ayunyer kakak kiter...:)
berseri2 nmpaknyer..;)

Mila Ahmad said... Click To Reply!

@dhiashahida tq :)

CikPuanIsteri said... Click To Reply!

@Mila Ahmad
malas nak cari gaduh...dah la ati sakit...nanti die jawab la ngan Tuhan sendiri..huhuhu

MizzTina said... Click To Reply!

comel...tp muka mila nmpk gugup..ehehe

Mila Ahmad said... Click To Reply!

@MizzTina mau xgugup nak jadi bini org kan ? huhu...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...