Terima Kasih Sudi Like

Wednesday, October 10, 2012

Outdoor ( Majlis Persandingan )

www.tips-fb.com

Assalamualaikum and hello :)

Semalam dah cakap kan nak update entry outdoor majlis persandingan
here aku dah upload dah. tengoklah sampai muntah ye :')
nak tengok gambar majlis pernikahan kat sini
kalau gambar masa majlis persandingan lak kat sini
























talk to my hand : puas ati dengan gambar kahwin ni even 4 bulan baru siap. Gambar yang dihasilkan sangat owesome dan lagi berbaloi harga yang dicas kurang dari 1K. t aku wat review pasal OP wedding aku ye :)

♥Like , tweet and g+ peliss ! ♥

4 comments:

Citrus Azwa said... Click To Reply!

sakan aihhh..**org kedah cakap...hihi...masuk smpai dlm utan..hih..nice..suwettt..;)

C.M.A @ CikMoonAdnan said... Click To Reply!

waaa...pic nampak happy je...

suka pic main cak cak..

Dieba Adieba said... Click To Reply!

selamat pengantin baru... semoga berkekalan sehingga ke akhir hayat..

CikMai said... Click To Reply!

Suwiiiiiiiitttttttttttttttt....comel sangat...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...