Terima Kasih Sudi Like

Monday, November 12, 2012

#20- Pergaduhan anda paling teruk pernah anda alami

www.tips-fb.com

Assalamualaikum and hello :)

Alamak aiii aku ni sopan santun, ayu, lemah lembut mane main gaduh-gaduh ni, gua cuma bertumbuh jerk weii.* tetiba terguna ayat gua maap ! maap !* Acely kan aku paling xsuka gaduh-gaduh ni, kalau cete gaduh-gaduh pun aku xminat sangat nak-nak kalau yang berdarah-darah tu, nyampah tau.

Tapi kalau cete tamil kemain lagi aku suka tengok depa gaduh-gaduh real wOOo..ni gara-gara encik suamilah ni dia yang suka tengok cete tamil dengan aku-aku sekali berjangkit. Seingat akulah kalau gaduh pun aku ni suka perang mulut, kalau perang mulut 4 hari 4 malam xhabes.

Nak tau sape yang jadi mangsa aku ? perempuan-perempuan yang cuba menggatal dengan BF aku haha..kelakar tak ? Ni dulu-dulu lah, skank aku kan dah kawin tapi masa bertunang dulu lagi 2 3 bulan nak kahwin ada lah minah sekor ni mengedik dgn tunang aku ( skank beliau laki aku ) Amboi kemain kau ye gatal2 dgn laki aku, aku pang karang !

Dulu bila aku couple dengan seseorang mesti ada je pempuan nak cari gaduh dengan aku ! SERIES xpaham kot ! aku elok2 baik punya tengah bahagia bercintan cintun datang pulak nyebok pempuan-pempuan gedik ni ntah mana dtg pown xtau lah barangkali datang dari planet pluto la kot kan !

Masa xcouple xnak plak cari gaduh bila couple tiba-tiba nak bergaduh. Gaduh pulak dengan aku memg cari nahaslah kan. Aku ni hidup xkaco orang bila orang kaco aku memg MENDAPAT lah kan ! Ko tau jelah pempuan kalau gaduh camne an ? buruk gila dah macam orang meroyan padahal bergaduh pasal Lelaki je pun, yang laki pulak senyum bangga pempuan duk gaduh pasal dia. Bila aku pikir-pikir balik rasa macam bodoh jerk gaduh-gaduh suma...

Nak tau apa  jadi last-last kan pempuan-pempuan yang aku gaduh tu suma baik dengan aku haha...kelakar tak ? kitaorang siap kawtim kenakan laki xguna tu...kehkehkeh amek kau penangan super women kitaowang. Cuma satu je aku xboleh nak baik dan takkan baik dengan dia iaitu pempuan hidung besar yang menyakitkan hati aku sesangat !  * kalau laki aku baca ni mesti dia tau sape yang aku maksudkan ni )*Hei ko igt ko bagus ke ? Nasib baik aku yang kawin dengan laki aku skank kalau ko yang kawin dgn laki aku mesti laki aku rosak akhlak macam ko tau haha...

Jangan berani cari gaduh dengan aku paham !!!

talk to my hand : prinsip aku senang, kalau ko xkaco aku, aku takkan kaco ko, kalau ko kacau aku sekali aku akan kaco ko berkali-kali ingat !!! marah nie grrrr....




♥Like , tweet and g+ peliss ! ♥

5 comments:

:: Mrs.Eady :: said... Click To Reply!

huhuhuu...

Zie Madini said... Click To Reply!

zie plak plg worst gaduh time zaman sekolah dulu...cat fight dgn 1 girl. belasah perempuan tu gara² backstabbed zie.

sudahnya kena rotan dgn cikgu displin dan kena dimerit :( nasib tak kena gantung sekolah..hehehe

Eiqa Almond said... Click To Reply!

hahaha garang gilee akak.!!
siap dgn muka baby tu lagi..
menunjukkan yg betol2x marah niee.
hahaa

Mohd Diah 'Mcdee' Abdullah said... Click To Reply!

Si hidung besar telah mendapat karma dari segala perbuatan dahulu. sekarang nk kaco Anzalna pulok~ ngehehehe...

Mila Ahmad said... Click To Reply!

@Mohd Diah 'Mcdee' Abdullah haha..banyaklah abg punya Anzalna kan langkah mayat syg dulu :p

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...