Terima Kasih Sudi Like

Friday, November 23, 2012

Keyword Nuffnang Minggu Ni

www.tips-fb.com

Assalammualaikum and hello ;)

Dah hari jumaat, esok ada event photoshoot dengan blogger-blogger lain, fuh ! festime join hope semua berjalan lancar ! Aku ni dah la pemalu hahaha...takut nak tegur orang dulu tapi photoshoot punya pasal sanggup join tau. heee~~~

Aku selalu gak log in  nuffnang untuk tengok kalau-kalau ada BE melekat. Alhamdulillah buat masa ni sentiasa ada rezeki xputus-putus nuffnang asik nak bagi BE kat blog picisan aku ni walaupun yang view xramai sangat tapi bolehla dari takde kan ?

Ni keyword untuk minggu ni, dan kebanyakkan keyword tu memg ada berkaitan dengan entry yang aku pernah buat, mungkin ada yang cari tapi still xjumpa ke kan ? so aku bagi link sekali lagi ye :)


Doa qunut dan maknanya boleh refer entry nie

Shera Ayob hamil boleh refer entry nie

Ukiran inai ayu raudhah boleh refer entry nie

Baju akad nkah colour turquoise boleh refer nie

Yang last ni xtermasuk dalam keyword tapi saja nak ajak korang lah. Kalau nak tengok wayang tapi tak tau nak tengok cete ape ? Jom layan cete LBS 2

Hope entry ni dapat membantu anda dalam pencarian yang diinginkan ye :)



♥Like , tweet and g+ peliss ! ♥

5 comments:

C.M.A @ CikMoonAdnan said... Click To Reply!

hmmm dalam blog moon...selalu kuar keyword ni>>> hadziq tomtom bak meninggal dunia...

huhu

pelik je.. xdgr citer pape pon pasal budak kecik nie...

Nory Zoulkefle said... Click To Reply!

waaa untunglah....nory tak pernah dpt BE...sedihhhh

Mrs Lurve said... Click To Reply!

berendoi hijau pucuk pisang tue, agaknya cari buaian kot hihihihi

akubiomed said... Click To Reply!

Kadang-kadang tersenyum membaca keyword di Nuff. :-)

GOLD FINGER said... Click To Reply!

hai..mila..kak yus dah follow awak..nanti ada event kita gether2 lagi..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...