Terima Kasih Sudi Like

Monday, November 26, 2012

Perjumpaan para blogger yang bombastik kebaboom !

www.tips-fb.com

Assalamualaikum and hello :)

First nak cakap BEST GILER !!!!!sebabnya kan dapat jumpa blogger lain dalam photoshoot blogger ni, kata event photoshoot blogger kan haruslah ada blogger takkan ada makcik jual nasi lemak 50 sen pulak kan ? -.='

Rugi oke pada korang-korang yang xjoin sebabnya kami-kami bergambar sakan sampai rosak ko ! Siap ada sponser make up lagi ! kelas ko jah !! tadah je muka ko, makeup artist akan conteng muka ko dengan hasil seni tangan yang dipelajari. Sumpah muka ko akan otomatik berubah jadi Neolofa kehkehkeh...Ni lah org yang make over muka aku jadik cunnn....


Yang tengah-tengah kecik molek tu haa...kalau sape yang rasa nak jadi cun macam kitaorang boleh la add FB dia ni linknya Nurazlili. TQ adik lili for the make up yang gojesss..

Cantik ke tidak ???? cantik kan ? cepat cakap !!! cepuk karang kalau cakap xcantik ! semua blogger-blogger ni festime tau aku jumpa tapi macam dah kenal 10 tahun lamanya. Punya ler sporting ko tau semua kepala gila-gila. Aku yang gila pemalu ni pun jadi xtau malu bila berada dengan mereka.


TQ jugaklah pada encik suami, sebab dia pun sporting jugak nak join photoshoot blogger ni kalau xsporting xsampai lah aku kat  Dak Teropong Studio ni, macam biasalah aku walau dah 18 kali pergi Shah Alam tapi masih ilang ingatan nak ingat jalan, kecian kan kat aku -.='.

Oh ya, kalau kata ko blogger mestilah ada link blog kan ? penat-penat posing maut tetiba boleh pulak xtau nama blog memasing kan, bunyi macam sadis lah kan ? here aku listkan senarai nama blogger-blogger yang terlibat ( hei korang lepas ni konfirm kau, kau dan kau famous ok ! suka dak ????) tunggu ape lagi terjahlah blog diaowang >.<

kak yus

Baru aku perasan gambar dengan Kak Ameris takde la pulak maaf kak, eden lupa nak bergambar dengan akak.

Oke ni link untuk korang terjah kalau-kalau ada yang nak photoshoot studio ke kan ? xpun pada korang-korang yang masih mencari-cari make up artist untuk majlis bahagia korang.

Dak Teropong Studio 
Nurazlili Aziz




♥Like , tweet and g+ peliss ! ♥

15 comments:

MizzTina said... Click To Reply!

bru nk tnye mana kak ameris.. hehehe

izfanora said... Click To Reply!

hukhukhuk... muka mak ada r.. :P

Mila Ahmad said... Click To Reply!

@MizzTina tulah kak Ameris balik awal sikit dari kitaorang tu xdan nak gambar dgn dia.

Mila Ahmad said... Click To Reply!

@izfanora muka mak haruslah ada kan ? kan ?

Eiqa Almond said... Click To Reply!

bestt nyeee.!
cantik belaka kalah makcik jual nasi lemak 0.50sen :P

Yg kena byar RM50 tu kan.??
nak join tp mne laa ade transport eden nak ke sano kak milaa, sobsob T_T

Mila Ahmad said... Click To Reply!

@Eiqa Almond haruslah kena kalah makcik 50 sen tu...aah dik yang rm50 tu shoot sampai lebam...

C.M.A @ CikMoonAdnan said... Click To Reply!

waahhhh comel2 belaka.. bestnyerr

Adriana said... Click To Reply!

wah bestnya...

onie said... Click To Reply!

eh untung la p tak ajak,kbai :P

::EIDA:: said... Click To Reply!

Memang Neelofa habis lah muka kita dikerjakan lili.. heehhehehe~~~

GOLD FINGER said... Click To Reply!

auuuwwww...malu i..hikhikhik..ohsem

SOp said... Click To Reply!

wah bestnyer jumpa geng2 blogger

ct kektus said... Click To Reply!

va va va. glemer lah u. haha :D

Mila Ahmad said... Click To Reply!

@ct kektus glamor x glamor sgt lah hoho...

the tempo of life said... Click To Reply!

bestnya gather gather .

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...