Terima Kasih Sudi Like

Monday, November 5, 2012

siapa nak makeover rumah secara percuma, yayy! :D

www.tips-fb.com


Entry before ni aku kan ada cakap teringin nak buat wall make over kalau ada rumah sendiri, kemudian ping kan entry ni, tetiba kan ada sorang blogger ni invite aku untuk join contest yang beliau tengah buat sekarang ni. Gambar wall make over kat atas ni adalah kepunyaan www.nadiafarahida.com

Kalau korang nak join sekali boleh pergi kat link yang aku bagi tu ye, kemudian baca syarat-syarat yang diberikan mudah jerk :)

' saya nak nadia pilih rumah saya untuk di makeover oleh wall makeover by na keranaaaaaaaaaaaa saya merasakan dekorasi pilihan nadia memberi inspirasi gaya hidup moden hari ini dan sangat trendy and awesome plus bersesuaian dengan jiwa saya yang sememangnya gemar dengan something colourful yang dapat membuatkan saya dan suami feel alive apabila kami berada di rumah kami setiap hari !

oh ye, jangan lupa tau LIKE fanpage nie Wall MakeOver By Na


♥Like , tweet and g+ peliss ! ♥

4 comments:

Siti Nurhuda Husna Zulkarnain said... Click To Reply!

Wahh serius free ni??

Apa-apa pun saya wish good luck eh. Semoga berjaya! ^_^

MRS Rongoks said... Click To Reply!

cantiknya !!

C.M.A @ CikMoonAdnan said... Click To Reply!

wahhh wahhh...
gd luck yer :)

Engku Muzahadin said... Click To Reply!

Hai! Jalan sini baca entri & FOLLOW sekali :) Jumpa link dalam Grup Blogger Tegar! Keep in touch ^_^

http://engkumuzahadin.blogspot.com/

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...