Terima Kasih Sudi Like

Tuesday, November 20, 2012

Apa perasaan wanita kalau dapat husband camni..?

www.tips-fb.com


1. Call isteri time waktu keje sebab nak cakap rindu.

2. Hug atau peluk isteri secara tiba-tiba.

3. Puji isteri cantik.

4. Bergurau senda dengan isteri time baru balik keje.

5. Kemas rumah atau masak bersama isteri kat dapur.

6. Urut bahu atau picit kepala isteri dengan sukarela time tengah santai-
santai duduk kat sofa sambil tengok TV

7. Tolak stroller baby atau dukung anak time shopping bersama isteri.

8. Berada disisi isteri time isteri melahirkan anak.

9. Sanggup bangun pagi dan masak breakfast untuk isteri.

10. Belanja isteri pergi shopping sakan dengan ikhlas dan gembira.

11. Bagi hadiah atau bunga kat isteri walaupun bukan pada hari
anniversary ataupun birthday.


12. Dengar luahan isteri time isteri tengah sedih akibat PMS sambil bagi
kata-kata semangat.


13. Rajin solat berjemaah bersama isteri dan cenderung mengajak isteri
lebih dekat dengan Allah.

♥Like , tweet and g+ peliss ! ♥

19 comments:

gadis perkasa said... Click To Reply!

ehhh tibe2 rase nak kawen plak bace post ni. haha

Mila Ahmad said... Click To Reply!

@gadis perkasa HUHU.. kawinlah cepat...

Adriana said... Click To Reply!

mestilah gembira...

Phat said... Click To Reply!

kawin jgn x kawin

Miss Purple said... Click To Reply!

bestnye kalau dpt suami mcm ni.. terasa nak kawen cepat pulak.. hihi :)

NM02 said... Click To Reply!

harusla sonok! hehehe

MizzTina said... Click To Reply!

wuwuwu..akak dh mula berangan

Mila Ahmad said... Click To Reply!

@Adriana haruslah gembira bahagia je kan rasa !

Mila Ahmad said... Click To Reply!

@Miss Purple cepat kawin hehe...

Mila Ahmad said... Click To Reply!

@MizzTina berangan jgn xberangan kak...

:: Mrs.Eady :: said... Click To Reply!

sukaaaa :)

Cik Ain said... Click To Reply!

wahhhh ,kalau ain dpt husband ceni nak jerit kuat2 AKU LAH ISTERI YANG PALING BAHAGIAAAAAAAAAAAAAAAAAAA I LOVE MY HUSBAND UNTIL JANNAH !! huhuhu

C.M.A @ CikMoonAdnan said... Click To Reply!

opcos ler suka... hehehehe

Nurul Ain said... Click To Reply!

sweettt je...
http://nurulnamasaya.blogspot.com/

Nory Zoulkefle said... Click To Reply!

kesemua diatas kecuali no 7 & 8...sbb belom ade baby lagi...hehe

Fizalinolie said... Click To Reply!

Hehe... Memang seronok kalau hubby macam ni :)

Fendy said... Click To Reply!

idaman semua isteri..percayalah...

Nurmujahidah Ismail said... Click To Reply!

ok,,, nk kawin sekarang,,!! hehe

Afasz said... Click To Reply!

kawin syokk woo

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...