Terima Kasih Sudi Like

Monday, November 12, 2012

Photoshoot murah giler sekali pakej make up ! Ko nak ???

www.tips-fb.com

Assalamualaikum and hello :)

Emmm...emmm... cane erk, nak mula ayat ni isshhh..nebes tau haku ! baca bismillah dulu lah..

Hei, korang-korang nak tak kalau aku ajak photoshoot sama-sama dengan kita, maksud kita bukan aku je tau tapi dengan blogger- blogger lain jugak. Nak tak ? * cakap nak cepat ! kalau tak aku cepuk kang :p*

Sila baca satu persatu ejaan bermula dari kiri ke kanan jgn ko baca dari kanan pulak tu bahasa jawi duh ! ;)

Event: Photoshoot geng-geng blogger.
Tarikh: 24 November 2012, Sabtu

Masa: 12 tengahhari sehingga 5 petang.
Tempat: Dak Teropong Studio, Shah Alam.
Pakaian: Baju Sdn Bhd
Makeup: Sponser by talented MUA, Lili
Bayaran: RM50 per head. 


Photoshoot ni murah giler la bagi aku, sebab sebelum ni pun aku pun pernah buat photoshoot kat studio tapi takdenye dapat harga cenggini. Betul tak tipu murah giler hanya RM 50 sorang, giler ko xmurah, dan lagi kan korang akan dimake up secara percuma sponser by talented MUA, Lili

Benda lain yang korang akan dapat kalau join :

# photoshoot selama 5 jam sampai kau rosak nganganga :p
#make up dari MUA yang hebat ( FOC )
# semua gambar korang akan dapat softcopy
# tukar link blog sesama blogger *  lepas ni kau famous, confirm ! *

Nak tengok hasil tangan Lili ...



Cantik kan ? kan ? Aku xboleh bayangkan kalau muka aku di touch up oleh Lili, untung-untung boleh jadi Siti Nurhaliza ke kan ? haha...fengsaaaaaannnn...-.='. Jom tengok pulak gambar-gambar ohsem dari Dak Teropong Studio, Shah Alam.



Cair tak korang tengok gambar yang diaowang shoot !so apelagi jomlah join sekali, kita meriahkan lagi photoshoot 24-11-2012 ni, kasi gegar lah weiii....Kalau nak lagi detail kan, korang boleh tanya nadia farahida, x pun korang email je kat dia kalau nak tanya sebarang soalan confirm dia akan bagitahu, dia peramah tau. suka i tau :) ni email dia :-

nadiafarahida@gmail.com

talk to my hand : xpandai posing pun takpe janji rock hokeh !! :)



♥Like , tweet and g+ peliss ! ♥

13 comments:

LelakiSemalam said... Click To Reply!

nak tapi muka x chomel cam ner...hehe!

nadia said... Click To Reply!

milaaaaa,
tak sabar nak shoot sama2 kannn ;))

Mila Ahmad said... Click To Reply!

@nadia haaa..tau takpe !

Mila Ahmad said... Click To Reply!

@LelakiSemalam muka cumel ke tak cumel ada aku kesah ? muka pecah tembok sekali pun kitaorang suka jerk sebb lagi meriah huhu....

محمد رازيق said... Click To Reply!

aku pemalu nak photoshoot ni. haha. duduk sorok belakang tiang bolehlah. hehe. salam kenal

Mila Ahmad said... Click To Reply!

@محمد رازيق ala kemon lah xyah memalu sedara. rilex suda..jomlah...

zana said... Click To Reply!

nak tapi malu huhu

Zie Madini said... Click To Reply!

EEE..NAKKKKK tapi sayang zie jauh :(

MizzTina said... Click To Reply!

nak jugakkkk..tp area shah alam akak xtau la.. :(

ameris said... Click To Reply!

nak join...nak join....akak kt sini:

http://amerislovely.blogspot.com/

onie said... Click To Reply!

24.11?huwarrrrrr.time tu ada hal pulak :'(

Mila Ahmad said... Click To Reply!

@onie ala xdapat jumpa onie :)

Sabeela Baharuddin said... Click To Reply!

Nak...teringin di makeup pakai bulu mata...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...