Terima Kasih Sudi Like

Tuesday, November 27, 2012

26-11-10 hingga 26-11-12 ( 2 tahun sudah )

www.tips-fb.com

Assalamualaikum dan hello :)

Sepatutnya entry ni dipublish semalam tapi memandangkan aku bizi women *kengkononlah bizi sgt huh !* boleh pulak terlupa nak update ! korang anggap jelah entry ni 26-11-2012 ekut kalendar aku ye heee~~

Tempoh 2 tahun mungkin ada yang rasa lama mungkin ada yang rasa kejap, tapi bagi aku 2 tahun tu macam-macam boleh berlaku ada yang disangka terjadi ada yang xsangka menjadi. Macam biasa perangai aku ni suka godek-godek entry lama dari zaman mula-mula berblogging tahun 2010. Bila baca kadang-kadang gelak sorang-sorang. Cuba korang bayangkan korang dulu dan sekarang. Mesti   bila teringat balik rasa lucu kan ?

Nilah untungnya bila ada blog yang macam diari kehidupan aku. Apa yang aku rasa nak luah nak tulis aku abadikan dalam blog aku ni, kemudian baca ulang-ulang, buat perbandingan dulu dan skank sumpah jauh lebih senang kehidupan aku Syukur ke hadrat Ilahi :)

Bila baca entry ni buatkan aku tersedar rupa-rupanya perkara yang ingin aku capai dah pun tercapai Alhamdulillah, walaupun tidak semua tapi sekurang-kurangnya ia membuahkan hasil dan satu kemajuan hidup buat diri sendiri.

Aku copy n paste sebahagian soalan pada entry tu. Pada soalan no 7 dimana perkara yang ingin anda capai......yang aku highlight kan tu, bermakna perkara tu dah pun tercapai dalam masa 2 tahun ni :)

Kalau nak tau aku bercuti ke mana ? sepanjang 2 tahun ni aku dapat bercuti ke Port Dickson dan Cherating

Ni pulak entry  yang membuatkan my viva beraya sakan dengan baju barunya. * sebenarnya ada lagi yang dah ditambah macam sport rim, bulu mata dan lidah pada baby boy aku tapi malas nak buat entry lain kali ye !*

Baju sedondon masa majlis persandingan aku ! oh ye, aku pun ada jugak baju macam mak & adik-adik aku pakai tu.
Adik aku selamat berkonvo :)

Jangan tanya lagi harapan 2013 sebab aku belum pikir lagi nak harapkan apa bukan apa takut berhenti berharap jerk  macam lagu Shiela on 7 tu sediihhh woOoo..




♥Like , tweet and g+ peliss ! ♥

8 comments:

C.M.A @ CikMoonAdnan said... Click To Reply!

bila baca balik entry2 lama..kekadang rasa kelakar jer... hehe

MizzTina said... Click To Reply!

akak lak byk delete entry lama..sebab malu.. hahaha.. happy blogging dear..

izfanora said... Click To Reply!

laaa, anniversary r mlm td yer.. awat xhabaq? kira aci r mkn kek gak kan.. hihi.. tahniah berjaya kekalkan hubungan. semoga terus bahagia hingga ke syurga.. :)

Mila Ahmad said... Click To Reply!

@izfanora eh ? aahla baru terperasan huhu...TQ mak ;)

ct kektus said... Click To Reply!

tahun 2013, mungkin dapatkan baby comel pulak, kan. hehee :)

Mila Ahmad said... Click To Reply!

@ct kektus amin, mudah-mudahan :)

Lyaa Suriany said... Click To Reply!

lya bukan senyum, lya malu baca entry lame lame.
tp syukur jugak sbb dah banyak impian yg tercapai

Nory Zoulkefle said... Click To Reply!

ntahnyer...awat tak habaq..bleh beli kek dua biji...heheheh...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...