Terima Kasih Sudi Like

Friday, November 2, 2012

Akhirnya dah boleh cash out

www.tips-fb.com

Assalamualaikum and hello :)


Alhamdulillah syukur ke hadrat Ilahi dipagi jumaat yang indah ni aku masih diberi kesempatan untuk bernafas dan menghirup udara segar di bumi pinjaman Allah S.W.T

Dan aku sentiasa berdoa dan menadah tangan kepada yang Maha Esa supaya aku tabah untuk mengharungi liku-liku kehidupan yang penuh onak duri ni. Semoga hari ini lebih baik daripada semalam :)

See the title ? Akhirnya dah boleh cash out earning nuffnang yeay !


 Tak banyak mana pun huhu... tapi syukur alhamdulillah atlest ada jugak rezeki yang Allah nak bagi kat aku. Bersyukur sangat2 walaupun 'rezeki' tu Allah belum bagi lagi tapi rezeki lain pulak yang melimpah dan xpenah putus-putus :)

Korang tau bape lama nak kumpul angka yang ciput tu, nak dekat 2 tahun oke ! haha...gila lama kan ? biasalah aku berbloging bukan nak cari duit semata tapi nak share-share kisah dan pendapat pada kawan-kawan blogger.

2 tahun menanti akhirnya earning nuffnang dah boleh cash out ! nampak betapa sabarnya diri ku, *hakikatnya aku yang paling kuat melenting dan pemarah dan xsabar orgnya !* 

Tapi...aku xnak cash out  sekarang sebab masih ada BE yang tengah running lagipun pihak nuffnang mencadangkan supaya proses cash out dibuat pada akhir bulan.

satu BE yang masih running

talk to my hand : Duit nuffnang ni agak2 korang boleh ke beli nie, macam kena tambah duit sendiri jugak ni.


♥Like , tweet and g+ peliss ! ♥

12 comments:

al_hakim said... Click To Reply!

nice..tahniah kak =)

C.M.A @ CikMoonAdnan said... Click To Reply!

waaahhh waahh dah boleh cash out nie.... hehehe

D i n said... Click To Reply!

wah untung2 :D

hananhadila said... Click To Reply!

wahh . belanja laaaaa :P

Fendy said... Click To Reply!

wahh...untungnya...mesti best kan...

NM02 said... Click To Reply!

yey...

puan.mila said... Click To Reply!

untung laa..rezeki :)

Zuraidah Butang said... Click To Reply!

hehe sy pun da hamper boleh cash out..tp nak simpan biar ratus2 la..haha

ct kektus said... Click To Reply!

nanti dah cash out bolehlah belanja. :D

khairul said... Click To Reply!

rezki2

eimah siti said... Click To Reply!

wahh...tahniah....cik siti tak pernah cash out pun lagi....huuhu...

nazirah said... Click To Reply!

wah bestnye
tahniahhh
da lame tak cek
akaun nuffnang
adehhh

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...